Connect with us

Najave

Hercegovački plodovi Mediterana i projekt ‘EUnity in diversity’ u Stocu

Objavljeno

-

Trinaesta međunarodna sajamska manifestacija „Hercegovački plodovi Mediterana“ održat će se 1. i 2. 10. 2021. godine u Stocu.

Sajam će i ove godine okupiti domaće i inozemne izlagače koji će se posjetiteljima predstaviti sa svojim jedinstvenim proizvodima, a održavat će se u prostorijama školske sportske dvorane Stolac. Zbog epidemiološke situacije bit će postavljen i šator na sportskom terenu pokraj dvorane.

Posjetitelji će i ove godine moći uživati u karakterističnoj gastro ponudi Stoca, a ocjenjivačka komisija dodijelit će priznanja najbolje ocijenjenim proizvodima. Za sve izlagače osiguran je besplatan izlagački prostor i prateći sadržaji.

U sklopu sajma održat će se i prezentacija tradicionalnih lokalnih kulturnih događanja i festivala sajmova jedanaest lokalnih zajednica koji su uključeni u projekt „EUnity in diversity“ (EUnity).

Organizator projekta je JU Radimlja Stolac, a izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu umjetnost i kulturu EACEA je odobrila projekt. Aktivnosti su prikladne za postizanje ciljeva projekta jer će poticati aktivno sudjelovanje predstavnika lokalnih zajednica.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas