Pratite nas

Herceg Bosna

Hercegovke su najbolje i najljepše žene svijeta

Objavljeno

na

Nisam mogao a da se ne napišem par rečenica o onome o čemu su se raspisali naši mediji.

hercegovkaRiječ je o najavi da u Hercegovinu stiže brod pun nekakvih žena iz tko zna kojih država, i zamislite one će usrećiti hercegovačke neoženjene muškarce. Možda je riječ o satiri, ali pošto je već bilo pokušaja da se u Hercegovinu dovedu udavače iz Rusije i Ukrajine, onda je moguće da i taj brod sa ženama pristane. Ja kao tipični muškarac, Hercegovac ne mogu da shvatim da bi netko pored naših lijepih hercegovki i pomislio da za životnu družicu traži nekakve žene iz Tajlanda i Burme???

Ne mislim da sam zaostao, niti sam konzervativan. Ljubav se može roditi između muškarca i žene bez obzira otkuda su, ali da bi se svidjeli jedno drugom ipak moraju imati nešto zajedničko. E sada može li mi netko objasniti što bi zajedničko mogao imati momak iz Ljubuškog, Gruda ili Čitluka sa nekom kosookom djevojkom koja se ukrcala na brod i došla ovdje tražiti ljubav svog života. Iskreno mislim da je i cijela ova priča izmišljena, čisto da se ima o čemu pisati, a naš narod sve to odmah shvati zaozbiljno.

tea-boskovic

Sinoć sam tako i ja s društvom u kavani o tome pričao, i htjeli mi to priznati ili ne o tome smo razglabali par sati. Na kraju smo došli do zaključka (u društvu je bilo i oženjenih i neoženjenih) da su naše hercegovke najljepše i najbolje žene na svijetu, a ove naše stare momke ne može nitko pokrenuti da traže žene, tako da će ove koje se ukracaju na brod tražeći muškarce brzo natrag neobavljnog posla.

P.M/HERCEGOVINA.info

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Herceg Bosna

Misa i paljenje svijeća uoči drugostupanjske presude hrvatskim uznicima

Objavljeno

na

Objavio

Povodom drugostupanjske presude hrvatskim uznicima u Haagu, među kojima su dva Brotnjaka Bruno Stojić i Valentin Ćorić, pozivaju se svi Brotnjaci da se u tišini i zajedničkoj molitvi zahvale i prisjete se žrtve koju su podnijeli, piše Brotnjo.info.

U utorak 28. studenoga 2017. u 17:30 sati molit ćemo krunicu u crkvi Krista Kralja u Čitluku, potom u 18 sati slijedi sv.  Misa, a nakon mise zajednička procesija od crkve Krista Kralja u Čitluku do Spomen Križa gdje ćemo se pomoliti i upaliti svijeće za sve poginule u Domovinskom ratu.

Sve Vas pozivamo da u duhu zajedništva i na dostojanstven način pokažemo da smo uz njih i da molimo za oslobađajuću presudu, da istina o Herceg Bosni pobijedi! – poručuju organizatori.

Kako je general Praljak razbio laž o “opsadi Mostara”

facebook komentari

Nastavi čitati

Herceg Bosna

Kako je general Praljak razbio laž o “opsadi Mostara”

Objavljeno

na

Objavio

U ovom videu general Praljak je razbio jednu laž i to je vrlo važno. Taj mit je ona čuvena laž o “opsadi Mostara” koju smo i nedavno čuli u Mostaru od notornog Mesića, kao i na ovom suđenju od isto tako notornog Manolića, odnosno tezi da je HVO držao Mostar u potpunom okruženju.

Svjedok je efendija Seid Smajkić, inače duhovnik 4. muslimanske brigade “Muderis” jedne izrazito radikalne mudžahedinske džihadističke fundamenatlističke postrojbe sa sjedištem u Konjicu, koja je poznata po svojim zlodjelima i zločinima prema Hrvatima. 

General Praljak je služeći se fotografijama skinutim s aplikacije Google Earth vrlo umješno uspio dokazati da je ta priča o opsadi odnosno potpunom okruženju Mostara jedna najobičnija laž i to je morao potvrditi i sam Smajkić. 

I onda, ta laž je pobijena i ovdje, ta laž je pobijena i kad je general Praljak o tome ispitivao kontroverznog novinara BBC-a Jeremy Bowena, i onda je većina u vijeću (Prandler i Treschell) ipak odluči uvrstiti tu laž u presudu, naravno, uz suprotno mišljenje najboljeg suca na haškom sudu, časnog suca Jean Claude Antonettia.

Evo ovdje za one koji ne znaju, nek malo vide tu 4. muslimansku brigadu “Muderis” kako to izgleda i na što to sliči. ISIL, Al-qaida, Al-shabab, Hamas i ovo, nema nikakve suštinske razlike. Militantni islamistički fundamentalistički teroristi. Hrvati i HVO samo su se branili od ovakvih, nikakvog tu UZP-a nema.

Šestorka Herceg-Bosna/Kamenjar

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari