Connect with us

Komentar

Herman Vukušić: Demagogijo, senfom se nazovi

Objavljeno

on

Nova zagrebačka vlast traži novac izvučen u vrijeme bivšeg gradonačelnika Milana Bandića u aferama javnosti poznatima kao Agram, nadstrešnice, Krašograd, suhi led i pročistač, piše u ponedjeljak Jutarnji list.

Povodom spomenutih medijskih napisa na svom facebook profilu oglasio se psihijatar dr. Herman Vukušić, sa zagrebačkog Kliničkog centra Rebro. Objavu prenosimo u cijelosti:

“DEMAGOGIJO, SENFOM SE NAZOVI

Čitam danas prije povratka sa godišnjeg odmora u jednim dnevnim novinama panegerički intoniran članak o tome kako zagrebački gradonačelnik, Tomislav Tomašević, od milja zvani ‘Senf’, od ‘bandićevaca traži 277 milijuna kuna otetih gradu Zagrebu kroz poznate afere’.

Za navijački ton ovog članka, koji o Tomaševiću piše da je ‘od početka političke borbe za vlast u Zagrebu ukazivao na nenamjensko trošenje i previsoke cijene uskuga’, autorici uopće nije bitno da u nabrojanim aferama nije donešena niti jedna jedina pravomoćna osuđujuća presuda!

Odnosno, Tomaševićev zahtjev temelji se na USKOK-ovim i DORH-ovim optužnicama koje ne moraju biti potvrđene sudskom presudom ako akteri afera budu istom oslobođeni krivnje.

U tom slučaju od povrata traženih para naravno da nema ništa….

Ili je možda autorica članka dobro obaviještena iz pravosudnih krugova o konačnom ishodu ovih predmeta???

U međuvremenu, šta god bude, bitno je da medijska mašinerija koja je i dovela na vlast u Zagrebu potpuno nekompetentnog i nesposobnog politikanta, (a koji se za svojeg kratkog mandata već debelo počeo ponašati kao njegov pokojni prethodnik na čijoj se kritici sam uzdigao) nastavi o Tomaševiću i dalje stvarati mit kao sposobnom gradonačelniku i uspješnom lideru.

Pa makar i ta cijela ideja o povratu 277 milijuna kuna, kao i Senfov imidž uspješnog gradonačelnika smrde poput smeća nagomilanog po zagrebačkim ulicama…”, komentirao je Herman Vukušić na facebooku

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR