Pratite nas

Herceg Bosna

HGSS Posušje i Imotski uvježbavali spašavanja sa žičare

Objavljeno

na

Na skijalištu na Blidinju organizirana je vježba spašavanja sa žičare.

hgss-stanica-posusje--595x340

U sklopu obuke spašavatelji su upoznati s procedurama i raznim tehnikama spašavanja i evakuacije skijaša ukoliko bi došlo do kvara i zastoja žičare.

Nakon toga uslijedilo je uvježbavanje pružanja prve pomoći, izrade sidrišta te transporta unesrećenih. Ova vježba je provedena u sklopu redovitih priprema službi spašavanja za predstojeću zimsku sezonu.

U vježbi je sudjelovalo 12 članova Hercegovačke gorske službe spašavanja- stanice Posušje te dva članova iz HGSS-a Imotski, što je bio dobar primjer suradnje između spašavatelja iz GSS-a BiH i HGSS-a. HMS

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Herceg Bosna

Mostarci poslali jasnu poruku o nametanju Komšića

Objavljeno

na

Objavio

Na mostarskim ulicama noćas je postavljen plakat koji još jednom iskazuje mišljenje građana Mostara o nametnutom hrvatskom članu Predsjedništva BiH.

“Komšić –  persona non grata” čitali su jutros Mostarci koji su se zatekli ispred biskupske rezidencije, preko puta Katedrale, prenosi Prvi TV.

Nakon što su jučer predsjednici Vlada pet županija u FBiH iskazali jednako mišljenje o Komšiću otvorenim pismom upućenim javnosti, sinoć su i Mostarci potvrdili ono što je već poznato: da Željko Komšić kao nametnuti predstavnik hrvatskoga naroda nije poželjan u Mostaru./HMS/

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Herceg Bosna

Marin Topić otvoreno u emisiji Agape radiopostaje MIR Međugorje

Objavljeno

na

Objavio

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori

Komentari