Pratite nas

Naši u svijetu

HKDD Sarajevo i ove godine prima studente u svoje studentske domove u Sarajevu i Zagrebu

Objavljeno

na

NATJEČAJ ZA PRIJAVU STUDENATA ZA AKADEMSKU 2020./21. GODINU ZA SMJEŠTAJ U STUDENTSKE DOMOVE HKDD-A U SARAJEVU I ZAGREBU

 Hrvatsko katoličko dobrotvorno društvo – HKDD Sarajevo i ove godine prima studente u svoje studentske domove u Sarajevu i Zagrebu.

Hrvatsko katoličko dobrotvorno društvo – HKDD Sarajevo otvorilo je Natječaj za prijem studenata i đaka u svoje studentske domove u Sarajevu i Zagrebu.

Svojim tridesetogodišnjim humanitarnim radom HKDD je pružalo pomoć, podršku i smještaj studentima iz svih područja Bosne i Hercegovine, Hrvatske i drugih zemalja koji su željeli studirati i usavršavati se na fakultetima i školama u Sarajevu i Zagrebu.

Još od svoga osnivanja Društvo je obilježeno karitativnim djelovanjem, a tako i danas prednost za prijem u studentske domove imaju  studenti i đaci koji imaju kršćanski i hrvatski svjetonazor, bolji uspjeh na studiju, djeca poginulih branitelja i invalida, djeca brojne obitelji i oni koji su slabog imovnog stanja.

Za prijem studenata i đaka u studentski dom u Sarajevu, koji se nalazi u sarajevskom naselju Stup i koji raspolaže jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, studentskom menzom i drugim popratnim sadržajima, potrebno se javiti na email: [email protected] ili telefonski na 063 681 136, tajniku Nikoli Nikoliću.

Pored studentskog doma u Sarajevu, HKDD također nudi smještaj studentima koji studiraju ili žele studirati u Zagrebu. Studentski domovi, muški i ženski, nalaze se u Savskom gaju. u blizini Arene Zagreb, a sve potrebne informacije možete dobiti od gđe. Antonije Tomić na [email protected] ili nazvati telefonski na broj 00385 98 382 175.

Natječaj je otvoren od 1.7.2020. godine do 1.8.2020. godine.

Ostale potrebne informacije, kao i upute za dokumentaciju dobiti ćete prilikom javljanja na jedan od dva e-maila ili telefonska broja, objavilo je Hrvatsko katoličko dobrotvorno društvo Sarajevo.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari