Connect with us

Herceg Bosna

Hloverka Novak – Srzić biti će glavna urednica Naše TV

Objavljeno

-

Prekaljena TV novinarka, bivša urednica i direktorica programa na HRT-u Hloverka Novak  – Srzić će postati glavna urednica Naše TV, nove televizije na hrvatskom jeziku, koja je osnovana u Mostaru i počet će sa emitiranjem do kraja kalendarske godine! Informacija je potvrđena iz više izvora prenosi portal pogled.ba. Time je zaokružen upravljački  tim Naše TV, gdje se uz direktoricu Željku Kvesić i glavnog producenta Ivana Cigića, pridružila i glavna urednica programa.

[ad id=”68099″]

Hloverka Novak-Srzić rodila se 1956. u Splitu, odrasla je u Makarskoj, a sredinom 70-tih stigla je u Zagreb. Novinarsku karijeru je počela na Radiju 101, te je nastavila raditi na Radio Sljemenu i u Večernjem listu do prvih višestranačkih izbora.  Početkom devedesetih počinje raditi na OTV, gdje počinje stjecati televizijsko iskustvo i odmah nakon kraćeg vremena prelazi na HRT, gdje ostaje na raznim pozicijama sve do početka 2015. godine.

Kako smo jučer pisali Našu TV su osnovali prije nešto više od dva mjeseca hercegovački poduzetnici  s osnivačkim ulozima od 15.000,00 KM i 30.000,00 KM, nastojeći postići heterogenu vlasničku strukturu s ciljem da nitko pojedinačno ili pojedine interesne skupine ne mogu utjecati na uređivačku politiku televizije. Naša TV registrirana je na adresi Rodočkih branitelja bb u Mostaru i imat će sjedište uz TV studio u Mostaru, a s radom kreće na jesen.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari