Connect with us

Komentar

Hloverka o priopćenju HND-a: To je nečuveno, potvrdili su da su sekta!

Objavljeno

on

Hrvatsko novinarsko društvo (HND) oglasilo se u četvrtak priopćenjem u kojem ponašanje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović ocjenjuju ‘nedopustivim’, HRT nazivaju njenim uredom za odnose s javnošću, a voditelja Tihomira Dujmovića, u čijoj je emisiji Predsjednica gostovala, prozivaju za ‘nekritičko hvaljenje’ njenog lika i djela. Za mišljenje o priopćenju pitali smo nekoć udarnu perjanicu Hrvatske televizije Hloverku Novak Srzić.

“To je nečuveno i samo potvrđuje da to nije udruga novinara nego jedna sekta istomišljenika. Nikada nisam vidjela takvo priopćenje za bilo kojeg novinara, koliko se ja sjećam, a sjećam se dugo, dugo, dugo, jer sam dugo u novinarstvu. To je doista jedan potez koji je potpuno nerazumljiv i neshvatljiv. Predsjednica je institucija, HRT je javni medij i Predsjednica kao institucija treba doći u ‘prime time’ i obratiti se javnosti. I to joj je Dujmović, u svojoj emisiji, profesionalno omogućio”, kazala je Novak Srzić za direktno.hr.

Podsjetimo, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je u srijedu u emisiji Tihomira Dujmovića ‘Iza zavjese’, gdje je, među ostalim, govorila o svom putovanju u SAD. Njenim odgovorima, kao ni postavljenim pitanjima, nisu zadovoljni u HND-u. Nazvali su to ‘vrhuncem neprofesionalnog ponašanja Predsjednice Republike i HRT-a”.

“Jesu li se oglasili oko drugih neprofesionalizama na HRT-u?”, upitala je Hloverka Novak Srzić i sama odgovorila: “Nisu!”.

Pristrana reakcija takozvanog ‘Hrvatskog novinarskog društva’

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari