Connect with us

Politički rentgen

HND-ov igrokaz za hlebince u kazalištu anarhista!

Objavljeno

-

Kontroverzni predsjednik HND-a Hrvoje Zovko, pompozno je najavio da je kontroverznog novinara Vladimira Matijevića ubila kontroverzna država i da zbog toga organizirano kreću u rušenje ove kontroverzne aktualne Vlade i kontroverznog ministra Vilija Beroša. Dakle, kontinuirano rušenje ove vlade u režiji perjanica HND-a nije od jučer, ono traje već punih šest godina, a rušenje Vilija Beroša traje od kada je imenovan ministrom, pa čak i prije toga, kako bi se njegovo imenovanje spriječilo! Preventivna medijska lobotomija!?

Čini se, da narečeni kontroverzni  Hrvojica želi kazati, kako do sada rušenje aktualne administracije nije bilo organizirano i samo im je trebala smrt njihovog omiljenog novinara da postane organizirano?

Prema ministru Viliju Berošu, ta ostrašćena anarhistička bulumenta ponaša se kao da je Vili vozač prve pomoći, a Andrej medicinski brat, koji je valjda trebao na nosilima nositi prerano preminulog novinara da ne premine?

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo

HND dere po zapovjednoj odgovornosti, što je izmišljotina Haškog tribunala, pa javnosti poručuje da je ova Vlada Republike Hrvatske zločinačka organizacija koju treba osuditi na smrt zbog smrti novinara, ili barem na doživotnu robiju u omiljenom im ruskom gulagu? Taj isti HND, ali s drugim predsjedavajućim, svojevremeno je pripremio naslovnice; „Konačan kraj zločinca Tuđmana“, no u njihovim antihrvatskim sanjarenjima prenuo ih je sudac Theodor Meron koji je kazao, „Gotovina nije kriv i slobodan je čovjek“! Isto to, na veliku žalost HND-ovaca i Beograda, kazao je i za generala Markača, što se podrazumijeva  i za vrhovnika Tuđmana, pa je tako pala ideja o udruženom zločinačkom poduhvatu, a s HND-ovom naslovnicama netko je obrisao rit! Pala je ideja o UZP-u, a HND je pao u duboku depresiju, iz koje se danas kao notorni strvinari žele izvući uz pomoć smrti vlastitog omiljenog novinara.

Ono što je interesantno, jest činjenica da ova HND-ova bulumenta kao suport organiziranom rušenju države nije uvela i prerano preminulog novinara Mislava Bagu? Nije li možda Vili Beroš kriv i zato što nije predvidio kuda vodi depresija jednog novinara uzrokovana porocima Miamija , a možda je kriva i vatrogasna zajednica Hrvatske, koja je pod vodstvom HDZ-a, što nije preventivno postavila balon ispod balkona potencijalnih samoubojica.

Zahvaljujući objektivnosti HND-a, mi ni dan danas ne znamo kako je Bago preminuo, zašto je preminuo, u kakvom je duhovnom i fizičkom stanju bio, je li ostavio kakvu oproštajnu kolumnu, ili možda poruku široj javnosti koja ga je obožavala? Kada Bare našmrkan padne s pozornice iste sekunde zna cijela Hrvatska, ali kada novinar padne s balkona, okolnosti tog pada postaju najveća novinarska tajna, pa su onda svi koji bilo što insinuiraju i propitkuju o tom slučaju hulje, a Zovko i HND-ovci, koji skrivaju istinu od javnosti nisu hulje?

Postoji mogućnost da je glede Matijanićeve smrti segment medicinske pomoći zakazao, što uopće ne bi trebalo čuditi s obzirom da Split, koji trenutno, hvala Bogu, ima 500 000 stanovnika, opslužuju samo dvije medicinske ekipe za hitne intervencije? Ljudski je pogriješiti i to se događa! Postoji mogućnost da su zakazali i oni koji su do danas u jeku korone, nadljudskim naporima hospitalizirali i spasili od smrti na tisuće i tisuće pacijenata i time sami sebe uvrstili na listu svojevrsnih heroja svog humanog zvanja? Da! Uvjeren sam da je medicinsko osoblje u jeku korone odradilo herojski posao žrtvujući same sebe za drugoga! Ne postoji mogućnost, ni u najluđim kombinacijama, da bilo tko iz službe hitne medicinske službe nije namjerno pomogao novinaru Matijeviću zato što mu se njegov novinarski rad nije sviđao?

A upravo to pokvareno insinuiraju  Zovko i HND-ovci! Dakle Matijevića je ubila država, jer on nije volio državu? Ubila ga Tuđmanova država, jer on nije volio Tuđmana? Ubio ga Thompson i desničari, jer on nije volio Thompsona i desničare? Ubile ga ustaše, jer on je volio orjunu?

Pokoj vječni novinaru Matijeviću kojemu HND ne da spokojno prebivati u smrti. Njegova novinarska „djela“ su svakako besmrtna! Internet im ne da umrijeti! Jednog dana komemorirat ćemo i HND-u, pa i njima želim sve najbolje u njihovom samoubojstvu iz vlastite zasjede, ali eto za utjehu i njihova djela bit će besmrtna, kao pouka što to novinarstvo nikako ne bi smjelo biti? A ne bi smjelo biti profani igrokaz za hlebince u kazalištu anarhista!

 

Kazimir Mikašek-Kazo

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari