Pratite nas

Hrvatska

HNS objavio fotografije izgrednika iz Milana!

Objavljeno

na

Hrvatski nogometni savez krenuo je u obračun s huliganima. Na svojim službenim stranicama objavio je fotografije huligana koji su palili baklje na San Siru u Italiji. Čim se otvorila stranica HNS-a, odmah je krenula projekcija fotografija visoke rezolucije na kojoj se vide lica navijača koji pale baklje, a ispod piše “Stanimo na kraj huliganima!” To je nekoliko sati stajalo na naslovnici stranice, a onda je prebačeno u običnu galeriju javlja Večernji List.

Podsjetimo, jedna skupina naših navijača izazvala je prekid utakmice između Italije i Hrvatske, nakon čega je taj sektor bio ispražnjen. Nakon toga došlo je do njihova sukoba s talijanskom policijom ispred stadiona, a uhićeno je 16 osoba. Jedna maloljetna osoba je puštena, dok će preostalih 15 osoba sutra u podne izići pred sud.

– Tragično da se nakon utakmice u kojoj smo nadigrali Talijane, hrvatska javnost bavi huliganizmom. Nevjerojatno zvuči to što navijači Hrvatske žele da nas se drastično kazni. Nismo vjerovali da to ludilo može ići tako daleko, to je neprihvatljivo, rekao je jučer izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović i najavio još veću borbu protiv huligana koja je, očito, danas počela.

Fotografije možete pogledati na stranicama HNS-a!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari