Connect with us

Reagiranja

HNS osudio napad na nogometnog suca Brunu Marića

Objavljeno

on

“Neovisno čime je ovaj fizički napad na nogometnog suca Brunu Marića izazvan, Hrvatski nogometni savez oštro osuđuje nasilje kao način rješavanja bilo kakvih neslaganja.

Hrvatski nogometni savez poziva institucije države da što prije pronađu i procesuiraju počinitelje ovog neprihvatljivog čina.

HNS poziva na komunikaciju i dijalog, kao jedini ispravan način rješavanja različitih razmišljanja”, objavljeno je na internetskom portalu HNS-a.

Mediji su objaili da je u restoran u Stobreču ušlo više maskiranih osoba i bejzbolskim palicama, vatrogasnim šmrkovima i šipkama napalo Marića, koji je bio u društvu svog odvjetnika Vladimira Gredelja, s kojim je bio na sudskoj raspravi Općinskog suda.

Osoblje restorana i nazočni su mu pomogli i tako spriječili da bude teže ozlijeđen. Sam Marić je, prije nego ga je Hitna pomoć prevezla u KBC, izjavio za Večernji list da je odjednom u restoran utrčalo desetak huligana, pripadnika Torcide.

Splitska policija uhitila je jednu osobu koju “dovodi u vezu” s napadom na Brunu Marića, a potraga za ostalim napadačima još traje.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR