Connect with us

BiH

HNS najavio pobjedu – Kordić zahvalio Mostarkama i Mostarcima

Objavljeno

on

U Mostaru, na Kosači velikim slovima piše: Pobjeda! U potpisu Hrvatski narodni sabor Bosne i Hercegovine. Čekaju se službeni rezultati, a iz HNS-a predvođenog HDZ-om BiH očekuju, a kako stvari stoje već su i najavili pobjedu u Mostaru, prenosi Večernji List

Nakon zatvaranja birališta u Mostaru, javnosti su se obratilli iz HDZ-a Bosne i Hercegovine kazavši da, prema prvim informacijama s birališta, očekuju da će HDZ BiH imati pojedinačno najveći broj mandata u Gradskom vijeću.

Iz HDZ-a BiH istaknuli su da očekuju pojedinačno najveći broj mandata u Gradskom vijeću Mostara.

Slaven Zeljko zahvalio se biračima koji su unatoč teškim uvjetima koji su bili demotivirajući čimbenik, poput pandemije, izišli na birališta u većem broju nego se očekivalo.

“Ne bih volio da na bilo koji način izborni proces u gradu Mostaru bude kompromitiran jer to podrazumijeva prolongiranje implementacije izbornih rezultata, što ne ide nikome u prilog. HDZ BiH je zadovoljan izlaznošću i prema informacijama s terena, očekujemo da ćemo biti na onoj razini o kojoj smo i govorili u sklopu kampanje, a to je da će HDZ BiH imati pojedinačno najveći broj mandata u Gradskom vijeću. Na tragu izbornog rezultata, očekujemo da ćemo jako brzo i na zadovoljstvo svih građana dobiti funkcionalno Gradsko vijeće i krenuti u izbor gradonačelnika”, rekao je Zeljko.

Mario Kordić, nositelj gradske liste HDZ-a BiH u Mostaru zahvalio se Mostarkama i Mostarcima. Nadam se da će rezultati biti kako i očekujemo, nema razloga da bude drukčije. Radujem se formiranju novog Gradskog vijeća i zadovoljan sam što smo danas ovdje”, rekao je Kordić.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari