Connect with us

Komentar

Hoće li partizani i definitivno zabraniti ustaše?

Objavljeno

-

Jedini ispravan način na koji se ZDS može pospremiti u povijest jest u paketu sa simbolima SVIH totalitarnih sustava gurnuti ga na marginu. Zajedno s petokrakom!

Bez formalnih zabrana! Bez ikakvih prijekih poteza! Postupno! Kroz nekoliko desetljeća ako treba! Bez stvaranja novih nepotrebnih rana u hrvatskom društvu! Obavijest Big Brothera: Drugovi, to vam nije dovoljno dobar razlog!

“…”Progresivne” snage, one sa zabranama u političkim genima osjećaju: došao je trenutak da definitivno zabiju glogov kolac u srce te možda postfašističke, ali i dalje proustaške Hrvatske! Ne, neće čekati noć punog mjeseca, zahtijevaju tako sad i odmah da se u zakon uvede obvezni kazneni progon umjesto “običnog” prekršaja javnog reda i mira, a to onda znači ne samo paprene novčane već i ozbiljne zatvorske kazne za “ustaške provokatore”.

Jer, ako neće sad, pa kad će? Baš kao što se u Austriji čekao dolazak nominalno desne vlade da se Hrvatićima uvede zabrana dijela simbola preopterećenih II Svjetskim ratom, potpuno isti scenarij reprizira se u Hrvatskoj. Lijevi su Kurza bolno stisnuli za jajca, a sad i Plenkoviću prijete tim istim tijeskom! Hoće li se šef HDZ-a doista dati uloviti?…” komentirao je Ivan Hrstić u Večernjem listu 24. lipnja 2021.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari