Connect with us

Religija i Vjera

Hodočasnik hodao 500 km za prestanak Bogopsovke, abortusa i obraćenje hrvatskog naroda

Objavljeno

on

Foto: medjugorje-info.com

Goran je na ovom hodočašću s krunicom u ruci molio za hrvatski narod da se ostavi grijeha i vrati Gospodinu

Glavna nakana ovog hodočašća je kao i svih dosadašnjih da se naš hrvatski narod ostavi grijeha i vrati Gospodinu, kaže Goran Ivančić za medjugorje-info, koji iza sebe ima već 17 hodočašća tijekom kojih je pješačio iz Zagreba do Međugorja.

Prvi puta do Međugorja je pješačio 2003., nakon što je godinama gotovo svake subote i nedjelje išao pješice od Zagreba do Marije Bistrice, otprilike 42 kilometra.

Iako je do Međugorja oko 500 kilometara, Goran kaže kako ga je nekoliko puta prehodao gotovo lakše i s manje problema nego rute do Marije Bistrice, jer sve ovisi o tome u kakvu duhu čovjek krene na put.

Iako iskusan hodočasnik, prevaliti put od 500 km pješice iziskuje velike napore. Ali uz vjeru, molitvu i ljubav prema Gospi lakše je izdržati vrućine, bolove, žuljeve, umor…., prihvatio je to kao pokoru. Snagu mu je davala svakodnevna misa gdje god je to bilo moguće te je svaku dionicu puta posvećivao raznim nakanam.

Naime, Goran Ivančić je na ovom hodočašću s krunicom u ruci molio za hrvatski narod da se ostavi grijeha i vrati Gospodinu te posebice u svoje nakane stavio prestanak Bogopsovke, znajući koliko je ona pogubna i razorna u današnje vrijeme.

Goranovo snažno svjedočanstvo plod je Međugorja ali i iznimne vjere, čelične volje i upornosti koje je prožeto čudesima koje uključuju i ona u kojima ga je Gospodin više puta ozdravio od bolesti, pogledajte u nastaku:

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari