Connect with us

Događaji

Holy: Upozorena sam da mi je život ugrožen

Objavljeno

-

Ako ministar gospodarstva potpiše ugovore s koncesionarima o istraživanju i eksploataciji ugljikovodika u Jadranu ORaH će podnijeti kaznenu prijavu, najavila je čelnica ORAH-a Mirela Holy na konferenciji za novinare.

Ponovila je da očito netko u Vladi pogoduje nekome i izdaje nacionalni interes. Rekla je i da je dobila dobronamjerna upozorenja iz vrha MUP-a da Hrvatskom vlada mafija. Visoki dužnosnik MUP-a mi je u Saboru pristupio i rekao da mi se divi na hrabrosti. Rekao je da, bez obzira koja je opcija na vlasti uvijek mafija nađe kanale prema političkim elitama, rekla je HolyUpozorio ju je da joj je život ugrožen. Ona upozorenje nije prijavila jer, kaže, iz iskustva, u prijave nema povjerenja.

[ad id=”68099″]

Ostojić o prijetnjama Mireli Holy: Mislim da nisam ja

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić komentirao je optužbe predsjednice ORaH-a Mirele Holy da je primila prijetnje, tj. “dobronamjerno” upozorenje visokog dužnosnika Ministarstva unutarnjih poslova zbog njezinog upozoravanja na netransparentnost u postupku istraživanja ugljikovodika u Jadranu.

Pozvao je Holy da te prijetnje prijavi te opovrgnuo da je on taj visoki dužnosnik iz MUP-a koji joj je prijetio. “Mislim da nisam ja”, kazao je Ostojić.

“Svatko je dužan takvu informaciju prijaviti kao kazneno djelo”. U protivnom Holy je u kaznenom djelu jer prikriva saznanja o sumnji na kazneno djelo, rekao je Ostojić, dodavši da je tu informaciju prvi puta čuo od novinara.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas