Connect with us

Pregled

Hrabra Zagrepčanka uskočila u vodu i spasila vozača u Miramarskoj

Objavljeno

on

Zagrepčanka Mirna Mrčela tijekom jučerašnjeg nevremena u Zagrebu zajedno s vatrogascima spasila je vozača kojega je u Miramarskoj voda zarobila u autu i nije mogao izaći. Vidjela je kako auto tone pa se probila kroz bujicu vode, pomogla muškarcu da izađe na krov automobila te zatim isplivala s njegovom protezom jer, naime, čovjek nema nogu.

– Ja sam šetala pse po kvartu i čula ženu da viče “izađi van”. Čovjek je tonuo u autu u podvožnjaku, nije mogao otvoriti vrata, a auto je tonuo. Ja sam pitala ljude jesu li zvali koga – jesu ali ili bude zauzeto ili kažu da zasad nemaju nikog. Onda sam zavezala pse, skinula tenisice, duksu i naočale i ušla u vodu. Doplivala sam do auta i pomogla sam mu da otvori vrata i on je izašao na krov auta i čekao vatrogasce, a ja sam isplivala s njegovom protezom jer čovjek nema nogu. Auto više nije tonuo pa je bio siguran na krovu. Vatrogasci su došli za par minuta i izvukli ga – ispričala je ova hrabra Zagrepčanka za N1.

– Bila je traka koja je pala na pod. Stao jesam, ali vozilo je po inerciji nastavilo dalje. Doplutao je do pola, a onda potonuo. Ja sam uspio isplivati van, onda su nakon toga došli policajci i vatrogasci. Sjedio sam na krovu dok me nisu izvukli. Ovim putem bih se htio zahvaliti jednoj djevojci koja me sinoć pomogla izvući iz automobila, rekao je za HRT.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR