Pratite nas

Komentar

HRT K’O RTS!

Objavljeno

na

Slušajući danas središnje vijesti Hrvatskog radija u 19:00 sati, imao sam osjećaj kao da ih je uredio netko iz Beograda… piše Velimir Bujanec.

1. VIJEST – Izvještavajući o stanju na Kosovu, Hrvatski radio u tri navrata prenosi izjave srbijanskih dužnosnika i njihovu verziju priče oko Gazivoda. Za Hrvatski radio albanska strana kao da i ne postoji, iako su Albanci na Kosovu naši saveznici i prijatelji, a srpski agresori – nisu.

2. VIJEST – “Napad” na Pupovca sve je digao na noge… Reagirao je čak i premijer. Pa, nedavno su Bandića na Vukomercu gađali jajima, a Flegu u Puli zalili vodom. Slične stvari političarima se događaju svugdje u Europi, nitko to javno ne odobrava, ali zbog vode, jaja i limuna ne diže se na noge cijela policija…

3. VIJEST – Varivode i opet – Pupovac! Kada ga pozorno poslušamo, vidimo da se i te kako miješa u (ne)rad hrvatskog pravosuđa… Javno podupire omertu oko Vukovara i upozorava pravosuđe da se ne smije baviti ratnim zločinima nad Hrvatima, jer to onemogućava povratak Srba.

I sad ja vas pitam – tko to uređuje Hrvatski radio?! Pa, zar se u Hrvatskoj danas nije dogodilo baš ništa lijepo, baš ništa pozitivno, baš ništa što bi u udarnom terminu Hrvatskog radija mogao prokomentirati možda čak i neki Hrvat?! Pitao je Velimir Bujanec

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Bošnjaković: Izjave vukovarskog gradonačelnika nisu udar na vrh HDZ-a

Objavljeno

na

Objavio

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković u utorak je ocijenio da izjave vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave nisu udar na vrh HDZ-a.

“To nije udar na vrh HDZ-a, to je njegovo mišljenje koje je on iskazao i što se toga tiče mislim da treba voditi brigu o stavovima predsjedništva i vrha stranke, a ovo su stavovi ljudi koji žive na tim prostorima”, kazao je Bošnjaković uoči konferencije “Muslimanske zajednice u Europi – prava i dužnosti”.

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava rekao je u ponedjeljak, uoči 21. obljetnice završetka procesa mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja, da postoji kontinuitet velikosrpske politike u Hrvatskoj, a Vukovar je “epicentar kontinuirane velikosrpske puzajuće agresije”.

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković potom je kazao da će razgovarati s Penavom istaknuvši da Penava nije nadležan za vođenje politike HDZ-a.

“Penava nije nadležan za vođenje politike HDZ-a. U njegovoj nadležnosti su nadležnosti koje se tiču Grada Vukovara”, rekao je Plenković nakon sjednice predsjedništva i nacionalnog vijeća HDZ-a upitan vidi li, kao Penava, konstantnu velikosrpsku agresiju od strane predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca.

Prije konferencije o muslimanskim zajednicama u Europi, na kojoj sudjeluje kao predstavnik Vlade za suradnju s vjerskim zajednicama, Bošnjaković je u utorak izrazio žaljenje što je propala nabava vojnih aviona od Izraela.

“U posao s Izraelom ušli smo s najboljim namjerama. Ispostavilo se da se radi problema Izraela i SAD-a taj posao se nije mogao realizirati. Kao što znate nije došlo ni do potpisivanja ugovora, ni do bilo kakvih isplata i s te strane žao nam je da je propalo, ali nije krivnja do nas”, rekao je Bošnjaković.

(Hina)

 

Ivan Penava: U Hrvatskoj postoji kontinuitet velikosrpske politike

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Fra Mario Knezović: U Hrvatskoj je u tijeku provjera svih stečenih diploma. Svaka čast. Hoćemo li to dočekati u BiH?

Objavljeno

na

Objavio

U Hrvatskoj je u tijeku provjera svih stečenih diploma. Svaka čast. Hoćemo li to dočekati u BiH?

Možda bi to provijetrilo i relaksiralo stanje napetosti. Sve diplome provjeriti, kupljene i protuzakonito stečene dokinuti. Valjalo bi. Uvijek sam mislio da čovjek kad stekne znanje može do zarade i novca. U BiH je očito drugačije i tko ima novac ima “diplome”.

Jedna Božja zapovijed kaže ne ukradi, a još jedna ne reci lažno svjedočanstvo. Krađa je imat lažnu diplomu, a lažno svjedočanstvo predstavljati se po tituli tako stečene diplome, komentirao je fra Mario Knezović

 

Fra Mario Knezović: Bez kompleksa ovakvim migracijama moramo reći ne

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari