Connect with us

Komentar

HRT K’O RTS!

Objavljeno

-

Slušajući danas središnje vijesti Hrvatskog radija u 19:00 sati, imao sam osjećaj kao da ih je uredio netko iz Beograda… piše Velimir Bujanec.

1. VIJEST – Izvještavajući o stanju na Kosovu, Hrvatski radio u tri navrata prenosi izjave srbijanskih dužnosnika i njihovu verziju priče oko Gazivoda. Za Hrvatski radio albanska strana kao da i ne postoji, iako su Albanci na Kosovu naši saveznici i prijatelji, a srpski agresori – nisu.

2. VIJEST – “Napad” na Pupovca sve je digao na noge… Reagirao je čak i premijer. Pa, nedavno su Bandića na Vukomercu gađali jajima, a Flegu u Puli zalili vodom. Slične stvari političarima se događaju svugdje u Europi, nitko to javno ne odobrava, ali zbog vode, jaja i limuna ne diže se na noge cijela policija…

3. VIJEST – Varivode i opet – Pupovac! Kada ga pozorno poslušamo, vidimo da se i te kako miješa u (ne)rad hrvatskog pravosuđa… Javno podupire omertu oko Vukovara i upozorava pravosuđe da se ne smije baviti ratnim zločinima nad Hrvatima, jer to onemogućava povratak Srba.

I sad ja vas pitam – tko to uređuje Hrvatski radio?! Pa, zar se u Hrvatskoj danas nije dogodilo baš ništa lijepo, baš ništa pozitivno, baš ništa što bi u udarnom terminu Hrvatskog radija mogao prokomentirati možda čak i neki Hrvat?! Pitao je Velimir Bujanec

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari

Oglas