Connect with us

Gluposti

‘Hrvat’ Ivo Komšić kaže da ‘Hrvati nisu dostojni slobode i da ne pripadaju Europi’

Objavljeno

-

Ivo Komšić objavio je kolumnu za “Autograf” u kojima iskazuje krajnju netrpeljivost prema Hrvatima.

U njoj proziva Crkvu kao izvor zaostalosti te tvrdi da Hrvati nisu dostojni slobode, da ne pripadaju Europi te da su “jedini narod iz antihitlerovske koalicije koji se naknadno svrstava na gubitničku stranu povijesti, koji odbacuje izborenu slobodu vlastitog naroda i gazi je”, piše Dnevnik.ba, ocjenjujući da je Komšićeva kolumna “protkana lažima, prijezirom, animozitetom, čak i mržnjom prema Hrvatima i katolicima”.

“Hrvati su postali dio Europe, kako je nagovijestio Defose, ali nisu za to spremni, tu ne spadaju. Dobili su slobodu, ali je nisu dostojni”, poručuje Komšić.

“Hrvatska sloboda se odmah pretvorila u ulizivanje, prvo Nijemcima, zatim Amerikancima, konačno Rusima.”

“Hrvatska je uništavanje susjedne države proglasila povijesnim interesom vlastite države, istrebljenje drugog naroda proglasila je spašavanjem vlastitog naroda, zločine je proglasila najvišim nacionalnim interesom, prisilno preseljenje naroda proglasila je humanim, laž je uzdigla do političke strategije, kriminal do vrline, demokraciju je pretvorila u dominaciju manjine nad većinom, mržnju u najvišu nacionalnu vrijednost. …”, napisao je Ivo Komšić u kolumni na Pilselovom “Autografu”

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari