Connect with us

Vijesti

HRVATIMA NEĆEŠ FALITI: Zagreb povlači Mesićevog veleposlanika Staničića – zadnji Mesićev zadah u BiH

Objavljeno

-

Zagreb povlači veleposlanika koji je prije par godina izjavio da je Hrvatskoj strateški važnija cjelovitost BiH od Hrvata u BiH. Izjava koja će vjerojatno ući u udžbenike povijesti. Barem one u Mostaru. Vanserijska je uvreda da je taj čovjek toliko dugo bio veleposlanik. Nećemo koristiti previše ružne riječi (kreativnosti ne nedostaje), pa ga diplomatskim riječnikom možemo nazvati tek – idiotom.

Predsjedatelj Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Vjekoslav Bevanda primio je danas u oproštajni posjet veleposlanika Republike Hrvatske u BiH Tončija Staničića.

Sugovornici su ocijenili da su bilateralni odnosi između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske izrazito dobri i prijateljski.

Veleposlanik Staničić se zahvalio predsjedatelju Bevandi na suradnji tijekom mandata u Bosni i Hercegovini te istaknuo da će Hrvatska i u narednom razdoblju pomagati BiH na putu ka euroatlantskim integracijama.

Predsjedatelj Bevanda je pohvalio profesionalni angažman veleposlanika Staničića u BiH i zahvalio mu na doprinosu u jačanju dobrih odnosa dviju država, te mu poželio uspjeh u daljnjem radu, priopćilo je Generalno tajništvo VM BiH.

hercegbosna.org

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari