Connect with us

Politika

Hrvatska braniteljska pučka stranka je nova politička snaga u RH!?

Objavljeno

on

Hrvatska braniteljska pučka stranka je nova politička snaga u RH. Nukleus stranke su branitelji, a  nakon osnivačke Skupštine podršku u par tjedana dalo ih je više od 5000, ali i domoljubi koji nisu sudionici Domovinskoga rata.

[ad id=”93788″]

Izabrani predsjednik HBPS je Šefik Orlić, bivši pripadnik Tigrova i invalid Domovinskog rata koji ističe da je njegov cilj stranku i državu ostaviti mladim obrazovanim ljudima na upravljanje. Naravno državu bolju i perspektivniju od ove koju imamo danas. HBPS ne zanima ni lijeva ni desna politička opcija, jedini važeći kriteriji su želja i sposobnost u cilju razvoja Domovine. HBPS želi državu u kojoj će nove generacije zasnivati obitelj bez brige za puku egzistenciju, a ne državu egzodusa mladih obrazovanih ljudi koji svoju budućnost ne vide u Hrvatskoj.

Branitelji su jednom uzeli oružje u ruke i obranili Hrvatsku, danas oružje nije potrebno ali politička utakmica jest. Politika je do sada branitelje često koristila kao sredstvo, sada su oni odlučili politiku koristiti kao oruđe u težnji prema punoj suverenosti. Hrvatska će biti suverena kad izađe iz dužničkog ropstva, kada njezini poljoprivrednici proizvedu hrane i za izvoz, kada ožive proizvodne djelatnosti i na koncu kada sačuvamo i za naše potrebe iskoristimo prirodne resurse, vode, naftu, plin,… Trenutačno situacija je dijametralno suprotna.

HBPS će sigurno učiniti sve da to ispravi kao i da promijeni neopravdano izgrađenu javnu percepciju o braniteljima kao društvenim parazitima koji kontinuirano traže ili imaju nešto što im ne pripada. Ogromna većina njih nikada ništa nije ni tražila ni dobila od države. Branitelji su postali zbog domoljublja. Zbog domoljublja će i sada biti politički angažirani kako bi svojoj djeci i generacijama koje dolaze osigurali egzistenciju ali i nacionalni ponos.

Uz pozdrav ISTINA i DOMOVINA na izborima će pokazati političku i društvenu zrelost.

HBPS

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari