Hrvatska – Centar za socijalnu skrb Novom listu, Jutarnjem listu, Novostima, HRT-u, Slobodnoj Dalmaciji…

0

Zadnjih tjedana Hrvatska televizija, pogotovo kroz emisije Aleksandra Stankovića, vodi zastrašujući kampanju protiv hrvatskih građana, uglavnom niti jedna emisija spomenutog novinara ne prođe a da svom gostu dotični ne postavi pitanje svih pitanja: ‘Tko bi trebao podnijeti teret hrvatskog izlaska iz krize’?… Hrvatski političari, kao na nekoj perverznoj redaljci, u isti glas demagoški, kukavički odgovaraju – svi osim novinara. Drugim riječima dugo očekivani, mitski, izlazak iz gospodarskog ponora trebala bi na svojoj grbači ponijeti hrvatska sirotinja, koja je sirotinjom postala upravo zbog načina na koji vladajuće političke elite upravljaju Hrvatskom zadnjih petnaest godina.

Kolaboracija politike i medija odvela je Hrvatsku do totalne propasti.

Razmislite malo, ukoliko građani nemaju što jesti mogu li se ti građani nahraniti Pupovčevim ‘Novostima’, Novim listom, Jutarnjim listom, Slobodnom Dalmacijom…?

Upravo se tako nešto događa u Hrvatskoj, naime, socijalne naknade i osobne invalidnine nisu rasle stoljećima, ministri hrvatske sirotinje od 1999. do danas grobari su te iste sirotinje, s druge strane, eutanazijom hrvatske sirotinje oporavljaju se medijski karteli koji bi odavno, po zakonu tržišta, propali. Ako bi Novi list, Jutarnji list, Novosti Milorada Pupovca, Hrvatska televizija…, propali bez novca hrvatskih građana zašto ih nismo pustili da propadnu? Hoće li Novi list platiti dugove nekom siromahu koji se nalazi pred ovrhom? Neće, naravno, ali će vrlo rado posegnuti u džep tom istom siromahu.

Hrvatska je postala Centar za socijalnu skrb bivšoj Sorosevoj mladunčadi, zloglasnim osuđenim klevetnicima, krivotvoriteljima, jugoslavenskim nacionalistima, ukratko svima onima kojih se čak i Soros odrekao. Kad su ostali bez ‘dedinog’ novca, nesposobni živjeti od svog rada, budući da njihov ekstremizam, njihovu mržnju, nitko ne kupuje i ne želi platiti, zasjeli su nam na grbaču.

Kako bi se uopće stvorile mogućnosti za povećanje socijalnih naknada, osobnih invalidnina, ako država na socijalnoj skrbi drži odabrane medije? Jeste li uopće primijetili da su se novinari Jutarnjeg lista, Novog lista, Hrvatske televizije, Novosti, raznih portala koje financira HNS-ovo Ministarstvo nekulture, posramili zato što su na prisilnom platnom spisku hrvatskih građana? Umjesto da se autori lažnih Gotovininih biografija, poput jugoslavenskog nacionaliste Borisa Pavelića, nalaze u medijskoj izolaciji, da na njihovom primjeru mladi ljudi na fakultetima uče kako se novinari ne trebaju ponašati i što novinari ne bi smjeli biti, Hrvati tog istog Borisa Pavelića neizravno plaćamo? Naime, kroz predstečajne nagodbe spašavaju se Novi list, Jutarnji list, Slobodna Dalmacija, istovremeno novinari tih tiskovina poput raskalašenih playboya šetaju hrvatskim građanima kojima se defacto rugaju.

U državi u kojoj je 86 posto katolika zašto hrvatski građani financiraju parazite koji su svojom mržnjom doveli do nedavnog nasilja u centru Zagreba kada je jedan manijak prebio nesretnu 77-godišnju staricu? Pojedini hrvatski mediji i brojni ekstremisti, kojih sveukupno u Hrvatskoj nije više od deset posto, stvorili su atmosferu straha u kojoj je nasilje posve normalna pojava, jer eto nije prebijena nemoćna starica nego žena koja se itekako aktivno bori za svoj svjetonazor, kako to reče jedna osoba čija je udruga jedna od brojnih udruga koje su se prikrpale državnom proračunu. Naime, ukoliko Boris Pavelić iz Novog lista smatra da netko želi čitati ono što on piše te da je pritom taj netko dovoljno lud da njegovo pisanje plati zašto ne otvori vlastite novine, umjesto toga on piše u novinama koje se kroz predstečajne nagodbe spašavaju novcem hrvatskih građana, većinom katolika? Svjestan je Pavelić da njegovo sranje prolazi samo ako ima režimsku ‘subvenciju’.

Medijski ekstremisti preziru hrvatske vjernike, međutim, novac tih istih vjernika vole više vidjeti nego poševiti suprugu ili supruga svog prijatelja ili prijateljice, što se također događa u medijskom hrvatskom carstvu. Protiv Crkve, s pozicije mržnje, prosvjeduju oni koji od države dobivaju deset puta više novaca nego Katolička crkva, i to je osnovni problem ove zemlje i njenih građana, legalna pljačka osiromašila je ovu državu do temelja.  Zašto se prije predstečajnih nagodbi nije raspisao referendum kojim bi se pitalo građane žele li oni financirati oporavak bankrotiranih i nikome važnih medijskih kartela? Zašto se naš novac troši mimo naše volje?

Hrvatska televizija u sličnoj je, iako ne i potpuno istoj, situaciji, posve jednostavno, zašto bi hrvatski građani plaćali RTV pristojbu ako to ne žele i ako nemaju novaca ni za osnovne potrebe? Zar Aleksandar Stanković sam sebi ne može natočiti gorivo u Harley Davidson i o svom trošku vozikati se Hrvatskom s vjetrom na ćelavoj glavi? Zašto bi hrvatska sirotinja sudjelovala u financiranju Pupovčevih novina kada znamo njihov fašistički pogled na Domovinski rat, zašto bi hrvatski građani financirali bilo koje, lijeve ili desne, medije ako ti mediji nisu sami sposobni opstati na tržištu?

Nećemo, naravno, ovog puta spominjati brojne ekstremističke portale koji se financiraju našim  novcem uz blagoslov HNS-ove ministrice nekulture, oni su priča za sebe, ali su i zrcalo današnje Hrvatske. Kad neki tvrde da su nas upropastili političari onda oni griješe, posve je obrnuto, upropastili su nas neki mediji uz pomoć političara, jer nekih političara u Hrvatskoj nikada ne bi bilo bez kolaboracije s medijima. Naime, kako je Slavko Linić vladao Rijekom a Ivo Sanader Hrvatskom ako ne uz pomoć medija?

Nije pitanje, poslije svega, zašto smo pred bankrotom, nego zašto još uvijek nismo bankrotirali, sve uvjete za bankrot smo ispunili?

Tinolovka-news.com

facebook komentari