Connect with us

Hrvatska je abolirala stotine četnika, a Jutarnji list ‘analizira’ treba li ‘abolirati’ branitelje koji su zviždali Milanoviću

Objavljeno

-

Da živimo u jednoj suludoj zemlji vjerujemo kako je mnogima odavno poznato, da ovom zemljom vedre i oblače, a onda i astronomski zarađuju, oni koji s obranom zemlje nisu nikakve veze imali, i to je opće poznata činjenica, no, da će nam takvi, koje možemo nazvati slobodno kukavicama rata, dijeliti lekcije iz abolicije zaista je van svake pameti i izvan zdravog razuma.

Naime, premijer Milanović dočekan je u Kninu s gromoglasnim zvižducima, posve opravdana je i razumljiva reakcija hrvatskih branitelja s obzirom na neke kontroverzne, da ne kažemo sulude, izjave premijera Milanovića u posljednjih nekoliko mjeseci. Naravno, uvrede osuđujemo, uvrede, u slučaju da nisu ‘podebljane’ nikakvim dokazima, ne mogu biti ozbiljan čimbenik u bilo kakvoj kritici, pa čak ni kad su političari na meti, iako mislimo da političar i kad ga se vrijeđa mora s tim živjeti i mora to jednostavno ignorirati, posebno ukoliko uvrede političarima upućuju opravdano nezadovoljni građani.

Međutim, nakon upućenih zvižduka krenula su i neka uhićenja ljudi koji su zviždali nezadovoljni tragičnom politikom nesposobnog premijera Milanovića. Jutarnji list, poslovično zabrinut za hrvatsku sirotinju, bi abolirao one koji su premijera vrijeđali. Ponovimo, ABOLIRAO!? Kao da se ne radi o hrvatskim braniteljima, kao da se radi o ratnim zločincima.

Ovakvo licemjerje režimskog biltena, čije su gazde kukavički od rata bježale u elitne zagrebačke hotele, zaista još nije viđeno, pa čak ni u Hrvatskoj, a u Hrvatskoj je puno toga viđeno što nikada nigdje viđeno nije.

Od čega da aboliramo one koji su zviždali Milanoviću? Kakva im kazna prijeti? Giljotina? Hrvatska je abolirala na stotine četnika, nezasitne ratne kukavice i medijske tajkune, nije ni dirnula, osim što je jedan od njih nekoć davno dva dana bio u zatvoru, a mi govorimo treba li abolirati nevine ljude.

Tko je zapravo ovdje lud i treba li abolirati ratne kukavice koje su se bogatile dok su naši roditelji ginuli od Prevlake do Dunava?

tinolovka

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari