Connect with us

Hrvatska mora pobijediti Meksiko

Published

on

Hrvatska mora pobijediti Meksiko

Meksiko je u drugom kolu Svjetskog prvenstva odigrao 0:0 s Brazilom i zakomplicirao stvari u skupini. Podjelom bodova u Fortalezi najgore je prošla Hrvatska.

Sada je jasno da, želimo li hrvatska u drugi krug, mora pobijediti Meksiko. A preporuka su obje pobjede. Jer, odigra li neodlučeno s Kamerunom, morali bi pobijediti Meksiko sa dva gola prednosti, što se ne čini baš mogućim.

Bit će teško izbaciti Meksiko, koji je na posljednjih pet svjetskih prvenstava svaki put ušao u drugi krug. Eventualni poraz u Manausu značit će da Hrvatska ide kući.

Kovač: Spremni smo za Kamerun

Hrvatska susret s Kamerunom igra danas u ponoć po našem vremenu. Niki Kovaču se u momčad vraća Mario Mandžukić koji je odradio suspenziju, a od prve minute bi trebao krenuti i Luka Modrić unatoč problemu sa zglobom.

– U njoj ćemo imati više posjeda lopte, tražit ću potpunu dominaciju, dok sam protiv Brazila tražio kompaktnost u sredini, zajedništvo, ugrožavanje suparnika preko kontri. Mi smo već sada odlično pripremljeni za Kamerun. Lakše je kad znaš da si sve učinio, imaš povjerenja u igrače i bez straha ideš u utakmicu – rekao je Kovač uoči utakmice. VL

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari