Connect with us

Politika

Hrvatska politička scena dobiva novu stranku: Pernar i Bunjac osnivaju stranku

Published

on

Hrvatska politička scena dobiva novu stranku. U tijeku je osnivačka skupština stranke Ivana Pernara, kojem se pridružio još jedan istaknuti bivši član Živog zida Branimir Bunjac.

Izabrat će se vodstvo, prihvatiti statut i program, a ime stranke još nije poznato. Uoči početka osnivačke skupštine Ivan Pernar najavio je kandidaturu na predsjedničkim izborima te se još jednom dotaknuo svoje bivše stranke, javlja HRT

– Mogu reći da sam ja original, da su drugi ljudi koji su preuzeli organizaciju nakon mene kopije i birači će to svhatiti i ja vjerujem da će znati tko je autentičan predstavnik ideje na kojoj je tada stranka bila stvorena, odnosno stranka koju sam ja sam osnovao i bio njen osnivač kada u njoj nije bilo niti Ivana Vilibora Sinčića niti Vladimire Palfi, a ni Tihomira Lukanića, kazao je Pernar.

– Nakon što stranka bude službeno registrirana počet ćemo s radom, osnivat ćemo ogranke. Već smo u stranku i parlamentarna stranka, a sasvim sigurno imat ćemo i kandidata za predsjedničke izbore, poručio je Bunjac.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari