Connect with us

Vijesti

Hrvatska reprezentacija do 18 godina osvojila Europsko prvenstvo!

Objavljeno

on

Hrvatska U18 reprezentacija trijumfalno je zaključila nastup na Europskom prvenstvu konferencije 1 u ragbiju, koje se održalo u Andori od 29.3. do 1.4. Naša reprezentacija prvenstvo je završila bez poraza te pobjedom protiv Srbije posljednjeg dana osvojila prvo mjesto i osigurala prelazak u viši rang natjecanja

[ad id=”93788″]

Hrvatska je nastupala u skupini sa Danskom, Srbijom, Andorom, Moldavijom i Mađarskom, a nakon priprema na kojima u tri utakmice protiv repezentacija iz regije nismo primili niti jedan poen, na prvenstvo se otputovalo s visokim očekivanjima te je prvo mjesto, koje vodi u višu diviziju, od samog početka bilo glavni cilj.

Prvenstvo je Hrvatska otvorila protiv domaćina Andore, gdje su naši mladi reprezentativci u susret ušli jako te gotovo do samog kraja vodili 13:3, da bi se u završnici Andora pokrenula te uspjela izjednačiti i izvući za nas možda neočekivanu podjelu bodova.

Sve utakmice nakon toga Hrvatska pobjeđuje te u svih pet susreta pokazuje dobru igru i nadmoć na terenu. Prvenstvo osvajamo pobjedom nad Srbijom 15:0, a uz naslov, Hrvatska dobiva i nagradu za najbolji napad te najboljeg igrača turnira, za kojeg je proglašen naš Maximillian Keen.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari