Connect with us

Kolumne

HRVATSKA U RETROVIZORU – ANTIFA je AFITNA

Objavljeno

on

Na vozilu hitne pomoći HITNA je obrnuto napisana – ANTIH. Razlog je što svako zrcalo daje obrnutu sliku tako da vozač automobila ispred vozila hitne može u retrovizoru pravilno pročitati o kojem vozilu je riječ. Izvan auto i bez retrovizora pravo značenje napisane riječi moguće je odgonetnuti arapskim čitanjem s desna na lijevo.

[ad id=”93788″]

Sve navedeno važi i za hrvatsku antifu. Što god napiše sve je obrnutog značenja. Pravilnim čitanjem ANTIFA je AFITNA. U demokratskim državama ljevica je socijaldemokracija dok je u Hrvatskoj (anti)fašističko slavljenje zločinačkog totalitarizma, komunističke Titokracije, jugoslavenskog šovinizma, masovnih komunističkih i velikosrpskih zločina.

Antifa u hrvatskom retrovizoru

Retrovizorska stvarnost hrvatske antife ima bezbroj primjera. Bivši predsjednik Josipović tvrdi da je izbore izgubio od  „slike bez tona“, a na TV retrovizoru umjesto Charlie Chaplina vidimo Kolindu Grabar-Kitarović. Njegova skladba „ustaška zmija“ u stvari je sonata za Babarogu.

Kad bivši premijer (srećom) Zoran Milanovć tvrdi da je na izborima sa Sabor pobijedila „špijnuska, kriminalna i proustaška koalicija“, to znači da je izgubila špijunsko, kriminalno-udbaška i jugo-komunistička koalicija. Njegovu izjavu kako je nakon WWII u Hrvatskoj komunizam bio samo deset godina čitajte da utjelovljen u SDP  još vlada. U to ime poraženi Milanović je Hrvatskoj obećao – „Napravit ćemo vam pakao“. Pakao može stvoriti samo đavo pa makar znamo tko je bivši premijer.

Antifina (anti)kultura

Kazališne predstave Olivera Frljića i Mirana Kurspahića u retrovizoru nisu umjetnost već antihrvatski udruženi zločinački pothvat. Njihov glumac Goran Bogdan ne glumi i ne umišlja već je stvarno afitna kreatura. Friljić i Kurspahić stvaraju po uzoru na western film „Dobar, loš, zao“. Dobri su njih dvojica, njihovi glumci koji ne glume, KOS, JNA, četnici, komunisti, Tito ….. jednostavno antifa. Loši su hrvatski narod i država. Zli su pokojni predsjednik Tuđman i ministar Šušak, hrvatski branitelji i domoljubi s ideološkog centra i desnice.

Umjetnost je i kada dvije totalno nepoznate umjetnice u trenu postanu poznate nakon što se ispriječe pred legitimni i od policije odobren skup „Hod za život“. Kad se dvije Dunje sastanu dobijete jednu toleranciju kojom osim antife nitko drugi nema pravo na javno okupljanje. Njihov umjetnički performans „Smrt fašizmu – Sloboda narodu“ znači  „Smrt bebama – Sloboda cajkama “.

Udruga  „Pravo na izbor“ – protivnici zabrane pobačaja – ukrašena LGBT zastavama prva je  na svijetu homo parove osposobila za začeće djece. Zbog sposobnosti neželjenog začeća homići su također sudjelovali na prosvjedu za pravo na pobačaj. Na idućim prosvjedima zahtijevat će pravo na usvajanje tuđe djece.

Spremte se, spremte

Abolirani nejačko Pupovac još se nije uspio usvojiti u građane lojalne Hrvatskoj. Kada frflja o sastanku s predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem u stvarnosti je riječ o instrukcijskom sastanku s oficijelnim četničkim vojvodom. Pupi je etno biznismen i prodavač skeleta izmišljenih u antifa radionici Dobirce Ćosića i Save Štrpca. Kad se antifa oglasi sa „Spremte se, spremte“, a Hrvati odgovore – „Spremni“, onda je  „Spremte se“ antifašizam, a „Spremni“ fašizam. Ako se ne bi spremili opet bi bili optuženi makar za golotinju.

Drug Nenad Stazić više ne hoda kroz vrata Sabora. Istjeran je. Stazićev crveni fašizam toliko zaudara da se ispod njega nakon pet minuta čak i bicikl onesvijesti.  Nakon što je bicikl došao k sebi odmah se osvetio i Staziću kuk slomio. Nema sumnje, bicikl je povampireni ustaški zločinac. Isto je i sa antifašom Peđom Grbinom. On je na nepostojećim ustašama iščašio svoj mali mozak.

GONG-anje nevladinih udruga Zorana Pusića i Vesne Trešelić, Pupovčeve nejači i antifinih profitnih i neprofitni medija nije naricanje zbog navodno ugrožene slobode i demokracije već zbog uskraćene državne sise. Bez džabaljebaroških donacija nema štancanja voštanih ustaša i fašista.

Čim se Antifa internacionalizira nastane peticija. Njihove autograme objavila je propala tiskovina marxsističko-boljševički Liberation. Nakon smrti Liberation se danas ukazuje tek u vidu elektroničkog medija. Potpisnici smjenjivanja hrvatskog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića su domaća i strana demo(n)kracija koju ministar očima kolje. Peticiju je ovjerila svjetska moralna vertikala Antonio Negri glavni vođa marxsističke terorističke organizacije Crvene brigade. Drug Negri je optužen za 17 ubojstava od kojih su do sada dokazana dva zbog čega je osuđen sudskom pravosnažnom presudom. Ispostavilo se kako je koprodukcija antife i Liberationa puko angažiranje ubojica. Slavko Goldstein nije ni zucnuo o ubojici već je prisutne na spisku sve odreda drugarski nahvalio. Hoće to kad je netko nepristran povjesničar, humanist, legalist, i nadasve domoljub.

Rukopis antifinih ubojica posjeduje i hrvatska naftna kompanija koja se obrnuto piše INA ali se pravilno čita AN(t)I-hrvatska giljotina. Neke hrvatske glave već su pale.  Prvo je ubijen Stjepan Đureković čijim ubojicama se sudi u Njemačkoj jer nema uvjeta u Hrvatskoj. Suđenje antifinim ubojicama u stranim državama nije početak lustracije već dokaz o zaštićenosti udbaša u Hrvatskoj. Tomu se ne nazire kraj. UDBA je hrvatska sudba. Zbog nje bi sada bez glave mogao ostati i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko. Ovaj put INA svoju žrtvu prinosi na skliskim daskama Mosta. Žrtva će riknuti egzekutor će kukuriknuti. 

Na Hrvatskoj ćuprija

Najčešće spominjani Most nije Pelješki kojim se Hrvatska spaja već u Metkoviću sklepana ćuprija koja Hrvatsku razdvaja. Isto kao na Bleiburgu i na ćupriji nisu potrebni dokazi, sud i presuda, već je za egzekuciju dovoljna samo sumnja o mogućoj krivici. . Kako ne bi došlo do zabune – nije bitan Karamarko već način kojim se subjektivno presuđuje. Suvišni su rezultati istrage Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa treba ukinuti.

U međuvremenu MOST-ovce je posjetila grizlijevska afera ali zbog brojnih prstiju u medu antifin stroj već je uspio sve banalizirati pa tako i lopova i one koji su ljestve držali.

MOST-ova afera nije afera, baš kao ni ona s MIG-ovima, dok ono što nije afera, kao u slučaju Karamarka i MOL-A, e to jest.

Premijer Orešković bez legitimiteta birača na izborima zatražio je ostavku svojeg stvoritelja s legitimitetom pobjednika izbora.  Hrvatska predsjednica K.G. Kitarović šuti o Vladi ali je antifinog druga dr, Jokića zamolila da nastavi s partijskim zadatkom denacionaliziranja kurikuluma započetog od bivšeg antifinog ministra Ž. Jovanovića. Drugovi, isušite močvaru i u nju uselite sadržaje pedofilije, pornografije i antihrvatska djela Tomića, Štulića, Dežulovića, Drakulićke i Jergovića.

Tu i tamo u retrovizoru se pojavi i Sinčićeva Živa ograda. Oni će Stjepana Mesića ograditi od deložacije iz ureda bivšeg predsjednika. Nakon što je Sabor izglasovao ukidanje ureda Mesić je zaprijetio skakanjem s krova skupa sa svojom doživotnom foteljom.

Humanizam Vesne Pusić čovječanstvu na dar

Jasenovac je ustaški logor do 1945., a nakon toga do 1951. komunističko odmaralište za narodne neprijatelje. Poslije 1951. odmaralište je preseljeno na Goli otok. Bleiburg nije ništa od onoga što je Jasenovac već je diljem Križnog puta najduža masovna grobnica na svijetu. Kad kineski drugovi komunisti mogu imati najduži zid na svijetu,  što drugovi jugo-antife ne bi mogli napraviti najdužu grobnicu svijeta.

Grobnica bi bila još veća i duža ali se ispriječio hrvatski narod i branitelji predvođeni prvim hrvatskim predsjednikom Franjom Tuđmanom. Oni su 91. okupirali slobodnu Hrvatsku koju je 1945. antifa utemeljila, oslobodila i na kartu svijeta postavila.

Tko je Hrvatsku oslobodio a tko okupirao najbolje zna Vesna Pusić: „Hrvatska je izvršila dvostruku agresiju – Unutarnju na hrvatske Srbe i vanjsku na BiH“, u stvarnosti ima suprotno značenje. Na Hrvatsku je izvršena dvostruka agresija – Unutarnja od strane hrvatskih Srba i vanjska s teritorija Srbije i BiH. Ako se pokaje ovakvo izvrtanje istine mogli bi joj i oprostiti, ali ne i zaboraviti, jer nije jedina takvo što izjavila. Slično su zborili Mesić, Josipović, Banac i još par njih.

Ono što se Vesni Pusić ne smije i ne može oprostiti, niti zaboraviti, jest njen dželatski odnos naspram ubijenih žrtava. Takav odnos je Hrvatsku podijelio na dva paralelna svijeta – Istina i dobro nasuprot laži i zla.

Humane i demokratske domete V. Pusić je dokazala svojom kvalifikacijom za ubijene Hrvate na Bleiburgu i Križnom putu – „Svatko tko je ubijen bez suđenja nije nevin, samo mu sudskim procesom nije dokazana krivnja“.

Ovoliki stupanj dehumaniziranja žrtve je moralno i etičko dno-dna kojeg se ne bi posramili niti najveće svjetske masovne ubojice Mao Zedong, Staljin, Hitler, Pol Pot, i njen ideološki otac Tito. Isto bi i ona učinila ali joj to današnje okolnosti ne dozvoljavaju. Ili?! Hrvatski kandidat za predsjednika UN-a je komunistička totalitaristkinja u kojoj se objedinjuje 10 najvećih zločinaca svijeta čije masovne zločina ona opravdava.

Dok ne dođe do lustracije Hrvatska će i dalje biti sramoćena na isti način kao što su  Ivana Zvonimira Čička osramotili njegov remen i spuštene hlače. Antifa će Lijepu našu i dalje skidati do gaća.

Ne zaboravite – ANTIFA je AFITNA

Filip Antunović

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari