Connect with us

Kolumne

HRVATSKA VLADO KRENITE SLIJEDOM KOMUNISTIČKIH OPTUŽBI IZ 2012!

Objavljeno

-

Komunisti su uvijek željeli vlast, a sve što su željeli, to su i uzimali, pa tako i vlast u našoj ispaćenoj domovini Hrvatskoj. Bilo je to 2012. godine. Sve je bilo spremno na preuzimanje. I dok su se „domoljubi sa greškom“ bavili sami sobom, komunisti su prikupljali informacije o njima a hrvatski izdajnici pripremali im dolazak na prijestolje. Cijena im nije bila važna jer ionako sve plaćaju građani.

[ad id=”93788″]

Nitko tko čini zlo, nije vrijedan dostojanstva ni poštivanja. Zlo treba kazniti, bez obzira tko i kada ga čini. Zlo se ne smije usmjeriti prema većem zlu, jer tada nam se dogodi još veće zlo a to se dogodilo 2012. kada je na vlast došla Milanovićeva Vlada.

Piše: Slavica Vučko/Kamenjar.com

Dobro su bili pripremljeni. Hrvatski izdajnici, nezadovoljnici, pohlepnici vlasti poput Jadranke Kosor i sličnih u mnogočemu su im pripomogli. Bez obzira na njihove pripreme, njihovi radni i stručni kapaciteti su vrlo ograničeni. Njihova komocija je rezultat lagodnoga života iz komunističke vladavine jer su sve dobivali a ništa nisu plaćali. Stanove, vikendice, besplatno školovanje, pozicioniranje na odabrane funkcije, sve je unaprijed bilo odrađeno. Zašto, da se onda radom opterećuju? Komunistička ideologija ionako je sve za njih uvijek odrađivala a građani sve plaćali.

Tako je bilo i 2012. Njihov načina vladanja krivnjom, optužbom pa čak i prijetnjom sigurnosti, godinama je uspješno funkcioniralo. Sve i svakoga su proglašavali nepoštenim, kriminalnim, ustašoidnim, nacionalistom, ksenofobom a sve postojeće podatke netočnim, frizirajućim. Prvi i najveći udar imali su na zdravstveni sustav, a znali su i zašto. Za zdravstveni sustav se izdvaja jedna trećina proračuna. Počeli su sa optužbama da je u zdravstvenim ustanovama „Darty startˇ, namjerno se koristeći stranom riječi da dokažu svoju europizaciju. U prijevodu sve je u poslovnim knjigama zdravstvenog sustava netočno. Sva ta prozivka i halabuka bili su samo sa jednim ciljem, zaplašivanjem i zastrašivanjem svih kako bi u toj sveopćoj psihozi smijenili sve stručne kadrove u zdravstvu. Koliko je to bilo neistinito i ciljano najbolje se vidi po tome što nikada nisu proveli Clean star. Da su imali za to bilo kakve dokaze proveli bi Clean start sa 31.12 2011. godine i dokazali koji su to troškovi i financijske transakcije koje nisu bile prikazane u poslovnim knjigama bolnica i cijelog zdravstvenog sustava. Nisu, jer je to bila njihova lažna igra za naivni hrvatski narod koji se u svom jadu okrenuo svome jalu. Njihov moto je zavadi pa vladaj. Preveliko zlo i kriminal su napravili u zdravstvu da bi se sve moglo zaboraviti. Krajnje je vrijeme da se izravnaju računi. I zato njihova rečenica: „Mi ili oni“ ima duboku poruku. Znaju oni što bi učinili da smo mi činili to što su oni činili. Poštovana hrvatska Vlado, dugujete nam istinu, strukturu troškova koji su doveli do prekomjernog zaduženja Hrvatske u mandatu Milanovićeve Vlade kao i razloge zašto je hrvatska mladost napustila svoju domovinu.

Sve je to bilo unaprijed isplanirano kako zaplašiti, ušutkati, smijeniti i igrati svoju igru otuđenja državne imovine. I dok su vikali – držite lopova, smijenili su svekoliki stručni kadar i postavili svoje nestručne i podobne. U bolnice su postavili svoje ravnatelje i kompletan stručni kadar zamijenili nestručnim a zdravstveni sustav stavili u sanaciju. Nikada nisu pokazali sanacijski program i što se to treba sanirati. Nikada nitko nije odgovarao a trebao je odgovarati za taj „Darty start“ ili ti netočne poslovne – računovodstvene podatke. I bili bi oni sretni, da su mogli podastrijeti imena i prezimena tih navodnih kriminalaca, ali nisu nikada ništa našli niti dokazali. Jedini cilj im je bio uspostava straha i komunističke represije kako bi osigurali miran (ne)rad prepun sumnjivih poslova i nabavki nepotrebne i zastarjele opreme za koju su se na kraju, stranački sukobljavali komunistički ministri u odlasku i dolasku ali sve opet u cilju svojih interesnih skupina a nikada za dobrobit države. Za to vrijeme sijali su optužbe i laži na prethodnu Vladu. Zar to nije teško kazneno djelo?

Rajko Ostojić je sa svojim ravnateljima bolnica, povećao zdravstveni dug za milijardu i 398 milijuna kuna u samo pola godine svoje vladavine. To isto je potvrdio i Milanović. Ta nesposobna vlada smijenila je sve sposobne u zdravstvu, zadužila građane za kredit u iznosu od 5 milijardi kuna, pogodovala veledrogerijama, uskratila mnoge usluge pacijentima i mora za to odgovarati.

Petak, 19.04.2013.

JUTARNJI LIST: Vlada uzela kredit od 5 milijardi kuna da vrati dug bolnica

ZDRAVSTVENI SUSTAV GRCA U DUGOVIMA

NAJVEĆA SANACIJA ZDRAVSTVA U POVIJESTI

Autor: Adriano Milovan, Ivana Krnić

liniccKrenimo tragom potrošnje 5 milijardi kuna kredita što čini gotovo ¼ zdravstvenog proračuna. Kredit će vraćati hrvatski građani pa imaju pravo i znati gdje je taj novac utrošen. Linić, zasigurno nije iskoristio novac kako je rekao, za „najveću sanaciju zdravstva u povijesti“ čime je pravdao zaduženje. Prema svim pokazateljima, u zdravstveni sustav za sanaciju zdravstvenih dugovanja, ušao je neznatan dio novca od kredita . Gdje je ostali dio? Kuda je novac namijenjen za sanaciju zdravstvenog sustava nestao? Dug zdravstva, danas je daleko veći od duga koji je bio početkom 2012.

I zato, draga moja hrvatska Vlado, ako želite na miru od komunista ili ti reformiranih socijaldemokrata pristupiti reformi i boljitku domovine, započnite čišćenje nereda bivše Vlade, jer je to jedini način da se oni bave sobom, a imaju za to i dobar razlog a vi da u miru pristupite provedbi reformi i pokretanju hrvatskog gospodarstva. Zdravstvo vam je dobar start a zatim provedite lustraciju predstečajnih nagodbi a posebno u onim poslovnim subjektima kojima je putem predstečajnih nagodbi otpisivano potraživanje od strane države a sve se činilo samo sa Linićevim potpisom. Za predstečajne nagodbe privatnih poslovnih subjekata samo objavite poziv svim vjerovnicima i vrlo brzo će te po njihovim izjavama provjeriti u ime i za koga su se potraživanja otpisivala i tako će se doći do kriminalnih radnji o kojima su tako često govorili Linić i Milanović ali ne za svoju nego za HDZ-ovu Vladu. Učinimo to radi njih, jer se su im bila puna usta HDZ-ova kriminala a krimal se mora kazniti kako su oni uvijek govorili pa neka tako i bude. Slijedom traga nezakonitosti i sankicioniranja, osigurat će te sredstva za vraćanje duga koji dospijeva u 2016. Dugujete to hrvatskom ispaćenom, osiromašenom i izmorenom hrvatskom narodu koji je toliko želio svoju domovinu a što je dokazao ljubavi i hrabrosti u Domovinskom ratu a i na zadnjim parlamentarnim izborima kada su vam dali svoj glas.

Slavica Vučko/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari