Connect with us

Hrvatska

Hrvatske kćeri i hrvatski sinovi

Objavljeno

on

Skupina mladih pod nazivom ‘Hrvatske kćeri i hrvatski sinovi’, među kojima su i djeca branitelja, odlučila je aktivnijim angažmanom dati podršku braniteljima iz Savske 66.

Njihovo priopćenje objavljujemo u cjelosti:

unnamed“Mi smo djeca branitelja koji smo se odlučili aktivno uključiti uz naše očeve u Savskoj 66 u bitku za Hrvatsku. Krenuli smo pomagati braniteljima, financijski nismo uspjeli, pa smo
odlučili koliko možemo samostalno pomagati na sve druge načine.

Najprije krećemo u formiranje mladih snaga, kojima nije bitan novac već samostalnost Hrvatske. Želimo sa vlastitim resursima pokazati svima da možemo biti najmoćnija država Europe.

Imamo potencijale od turizma i novaca koje ulaze u proračun, vraćati vanjski dug i zapošljavati ljude da rade na području Slavonije i stvarati proizvode kojima ćemo podići gospodarstvo.

Zalažemo se za ograničavanje plaće političkim dužnosnicima svih kategorija na 5000 kuna. Želimo vratiti sve što je privatizirano, napraviti ugovore sa hrvatskim tvrtkama za opremanje Hrvatske vojske. Provođenje lustracije i kažnjavanje doživotnim zatvorima s prisilnim radom, svih koji su pokrali Hrvatsku. Podići minimalne plaće i mirovine. Zaštita integniteta Domovinskog rata, spriječiti podjele u društvu. Pokazati svima kako nije bitan stupanj obrazovanja, već da je bitno kako se voli Hrvatska. Napraviti pritisak na Europsku Uniju, da ako misli na našim leđima sebe spašavati, bit će po našem ili će se raspisati referendum za izlazak. Zabranu svih totalitarnih režima”; stoji u priopćenju.

 

Naša podrška hrvatskim kćerima i sinovima!

Kamenjar

[gap height=”20″]

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari