Connect with us

Magazin

Hrvatski film proglašen najboljim turističkim filmom na svijetu

Objavljeno

on

Promotivni film turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, “The Heart Of Adriatic”, na prestižnom festivalu Baku International Tourism Film održanom u glavnome gradu Azerbajdžana, osvojio je prvo mjesto, Golden Award, za najbolji promotivni turistički film, objavilo je Ministarstvo turizma na svojim stranicama.

[ad id=”93788″]

U jakoj konkurenciji 68 filmova iz cijeloga svijeta bili su i filmovi iz Australije, Turske, Rusije, Slovenije, Azerbajdžana, Austrije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Italije, Latvije, Portugala, Danske, Finske, Grčke, Laosa, Bangladesha, Poljske, Ukrajine, Češke, a “The Heart Of Adriatic”, redatelja Ivana Perića, proglašen je najboljim u kategoriji kratkih promotivnih filmova i reklama.

“The Heart of Adriatic” četvrti je promotivni video uradak TZ Splitsko-dalmatinske županije, predstavljen javnosti u studenome prošle godine, te neupitno jedan od najuspješnijih, s više od milijun pregleda na You tube kanalu.

Uz film “The Heart of Adriatic”, u Bakuu je u konkurenciji bilo još nekoliko filmova iz Hrvatske: o NP Brijuni Marka Vrdoljaka, o Novigradu Zorana Margetića te tri filma Ivana Perića, film o Starogradskom polju, te film o Makarskoj.

[mom_video type=”youtube” width=”763″ height=”380″]

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR