Hrvatski logoraši pisali Martinu Ragužu: Nadamo se da nam vi nećete krojiti sudbinu!

2

Hrvatska udruga logoraša Domovinskog rata u BiH obratila se otvorenim pismom čelnicima HDZ 1990, a povodom njihova nedolaska na Okrugli stol o pravima logoraša u BiH. Pismo kojeg potpisuje Anđelko Kvesić, predsjednik Udruge, prenosimo u cijelosti.

Gospodo, čelnici HDZ-a 1990,

Niste nas uvrijedili, niste nas ni omalovažili zato što ste bili i gluhi i nijemi na naš poziv za prisustvo okruglom stolu u Mostaru na temu “Logoraši i njihova prava” u organizaciji Hrvatske udruge logoraša domovinskog rata u BiH. Ipak osjećamo obvezu da vam se “najiskrenije” zahvalimo što ste, svojim ne dolaskom ili opravdanjem istog, riješili neke naše dileme i otvorili nam oči da vidimo, saznamo i budemo sigurni kome ne možemo, ne smijemo i nećemo pokloniti svoje povjerenje i dati svoj glas na sljedećim parlamentarnim izborima.

Stoga Vam želimo da na narednim izborima budete prepoznati u hrvatskom narodu kao mi, hrvatski logoraši u vašim viđenjima. I zato se nadamo da nećete imati priliku da nam vi “krojite” sudbinu i upravljate našim životima, stoji u pismu logoraša. artinfo.ba

facebook komentari

  • Ljuta Trava

    Svaka čast Braniteljima ,tako se to radi .

  • Otvoreno i jasno! Tako bi trebalo mnoge stvari odmotat iz celofana! Pozdrav svim braniteljima, posebno našim logorašima!