Connect with us

Komentar

Hrvatski medijsko-politički ‘talibani’ uopće nisu reagirali na fašističke izjave Nikolića i Vučića i na činjenicu da je s njima bio primitivni Dodik!

Objavljeno

on

nikolic dodik 2

Srbijanski predsjednik, četnik, dakle, fašist Tomislav Nikolić, srbijanski premijer, također četnik i fašist,  Aleksandar Vučić, obojica sudionici velikosrpske agresije na Hrvatsku te potencijalni ratni zločinci, zajedno s  i predsjednikom takozvane Republike Srpske, primitivnim šerifom i Josipovićevim frendom,  Miloradom Dodikom, u utorak su pratili izravan televizijski prijenos izricanja presude o uzajamnim tužbama Srbije i Hrvatske za genocid na Međunarodnom sudu (ne)pravde u Den Haagu, nakon čega su zajedno, svaki u svom stilu, ali opet istim rječnikom, komentirali skandaloznu presudu haaškog suda koji je zanijekao ono što smo, nažalost, u Hrvatskoj osjetili na svojoj koži, dakle genocid. Naravno, genocid nisu svi jednako osjetili na svojoj koži, primjerice neki su se bogatili, poput medijskih i svakih drugih tajkuna, tako da je posve razumljivo kada njih presuda u suda u Haagu ne zanima previše.

Sva tri primitivca nakon presude su zapravo rekla da je Hrvatska kriva za rat tijekom devedesetih, drugim riječima, Hrvatska je samu sebe napala, što je isto kao kada bi Angela Merkel danas tražila ratne reparacije od Francuske te isto tako francusku ispriku zato što su iz Pariza Francuzi zajedno sa saveznicima istjerali naciste i protjerali ih skroz do Berlina. Naravno, tako nešto ne pada napamet Angeli Merkel, za razliku od srpskog vodstva njemačko vodstvo odavno nije fašističko.

U Hrvatskoj, nitko, pa čak ni nova predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović, od koje se očekuje drugačija politika prema Srbiji, i to ne samo na deklarativnoj razini, nije reagirao na sumanute izjave srbijanskog fašističkog vodstva, niti su reagirali na činjenicu da je zajedno s Nikolićem i Vučićem izjavu dao banjalučki primitivac, Milorad Dodik, nisu reagirali ni medijski talibani, dok su naši politički talibani uglavnom, zlurado, s govorom tijela koji je odavao olakšanje, konstatirali kako se im je žao zbog presude, ali da je prihvaćaju?!? Kako mogu prihvatiti presuda, makar ona bila haaška, ako je zasnovana na neistini? Tko od hrvatskih političara i hrvatskih medija ima pravo zanijekati činjenicu da se u Hrvatskoj dogodio genocid?

Nitko se, nažalost, nije usudio uzvratiti fašističkom vodstvu iz Srbije, četnicima i divljacima koji se predstavljaju kao neki lideri.  Zašto su hrvatski političari toliko impresionirani srbijanskim političarima, ne računajući Vesnu Pusuć, za nju nije teško dati odgovor na pitanje zašto? Milorad Dodik ne samo da je primitivac kome niti jedan predsjednik, niti jedne demokratske države, osim hrvatskog predsjednika Ive Josipovića, nije došao u posjetu, on je ujedno čelnik genocidne tzv. Republike Srpske koji ne krije da mu je cilj odvajanje te tvorevine od Bosne i Hercegovine, naravno, ni to ne zanima hrvatske medijsko-političke manipulatore. Pokušajte se na trenutak vratiti u prošlost, u 1991., da su takvi ljudi, koji su danas u Hrvatskoj na vlasti, pa i jednim dijelom u opoziciji, početkom devedesetih vodili Hrvatsku njih uopće ne bi zanimalo što se događa dok Miloševićeva vojska ne bi se parkirala ispred Banskih dvora, a i tada ne bi paničarili znajući da im ovi neće ništa.

Pokušajte zamisliti reakciju francuskog predsjednika kada bi njemačka kancelarka Merkel rekla za Francusku ono što su Nikolić, Vučić i mali Dodik govorili prije tri dana za Hrvatsku, i što stalno ponavljaju. Šutnja je na neki način znak prihvaćanja, znaju li to hrvatski političari?

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari