Connect with us

Najave

Hrvatski političar Anto Đapić u Budnici

Objavljeno

-

Hrvatski političar Anto Đapić gostovat će u Budnici u ponedjeljak, 4. travnja u 20 sati.

Povod za razgovor su tri javne poruke koje je Đapić poslao hrvatskoj javnosti i politici, političarima na vlasti i u opoziciji unazad mjesec dana poruke koje su izazvale snažne reakcije.

Đapić je postupke DORH-a protiv trojice ministara istovremeno, za navodna nedjela počinjena godinama unazad nazvao pokušajem državnog udara dovodeći to u kontekst i izravnu vezu s duhogodišnjim po mnogima suspektnim djelovanjem Mladena Bajića.

Neposredno nakon toga upozorio je na licemjerje međunarodne zajednice iz savezničkog kruga država prema Hrvatskoj i našim strateškim interesima u BiH, usmjeravajući se nakon uvrštenja konstitutivnosti naroda u Strateški kompas EU na kontroverzne poruke “stranama u BiH” o nužnom kompromisu i nužnosti održavanja izbora.

Treća izjava Ante Đapića je možda i najsnažnija kritika funkcioniranja državnog poretka, koja ukazuje na djelovanje paradžavnog podzemlja koje je nazvao opasnom industrijom i prijetnjom funkcionalnom djelovanju države, a povodom najavljenih kadrovskih promjena u Vladi RH.
Što je točno mislio i na što je upozoravao, Đapić će objasniti u novom izdanju Budnice!

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari