Pratite nas

Reagiranja

“HRVATSKI SINOVI I HRVATSKE KĆERI“ POZIVAJU NA JEDINSTVO

Objavljeno

na

Gledam kako se odvija situacija na relaciji sjever – jug zbog kriminalnih radnji u hrvatskom nogometu. Praktički sa suzama u očima gledam na sukobe dviju najjačih skupina Torcide i Bad Blue Boysa.

[ad id=”68099″]

Te dvije skupine su dale veliki obol u stvaranju Republike Hrvatske. Nažalost politike je razdvojila kroz medije te dvije skupine, jer samo najvećim protivnicima hrvatskog jedinstva smeta zajedništvo Torcide i BBB-a. Mi nikada ne ćemo gledati tko za koga navija, tko je od kuda, jer tražimo jedinstvo Hrvata i najljepši primjer zajedništva BBB i Torcide smo vidjeli prvo 21.2. na sam dan gostovanja Hajduka kod Lokomotive, kada su zajedno se priključili Hrvatskim Braniteljima u trenutku kada su jugokomunisti i pročetnički orjentirani antiprosvjednici iz Pokreta „Okupirajmo Hrvatsku“ krenuli prema Savskoj 66.

To se opet ponovilo kada je na dan derbija u Splitu 14.3. opet napravljen antiprosvijed. Tada su pripadnici Torcide došli u Zagreb i u zajedničkom mimohodu kroz Zagreb svi zajedno prošli i pokazali da imamo zajedništvo u Hrvatskoj. Nisu nam potrebni samo ovakvi događaji da bi imali zajedništvo. Pozivam otvoreno sve pripadnike Torcide i BBB-a da za Hrvatsku prekinu međusobne sukobe i javno se okrenu zajednički i bitku dobra i zla za slobodu Hrvatske, da kao i 90ih bude ono čvrsto zajedništvo koje nam je nužno potrebno da oslobodimo Hrvatsku, od raznih zla i da konačno Hrvatska postane zemlja mira i blagostanja.

Neka bude zbog svih naših poginulih i nestalih, da možemo reći imamo Hrvatsku kakvu su sanjali naši Heroji i Vitezovi u Savskoj 66 koji se bore za sve nas i pozivam vas sve zajednički sa šalovima klubova da 2.5. budemo zajedno u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića. Za Hrvatsku i zajedništvo Hrvatskog Naroda.

 “HRVATSKI SINOVI I HRVATSKE KĆERI“

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Krstičević odgovorio Marasu: Možda bi Maras želio da se HV razoruža?

Objavljeno

na

Objavio

‘Ne mogu to razumjeti’

Hrvatska vojska će vježbati da bude uvijek spremna, sposobna i uvježbana i to je moja zadaća i odgovornost – rekao je Krstičević u Benkovcu

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević osvrnuo se na izjavu SDP-ovog saborskog zastupnika Gordana Marasa povodom vojne vježbe Velebit 18.

– Gospodin Maras postavlja pitanje vježbe, zašto je ministar na terenu u nekoj smeđoj odori, postavlja pitanje i troškova. Ja mogu samo reći i gospodinu Marasu i svim drugima da će Hrvatska vojska vježbati. Hrvatska vojska neće biti u vojarnama i čistiti oružje, nego će vježbati, upravo s ciljem da bude spremna i sposobna. Možda bi kolega Maras želio da Hrvatska vojska ne vježba, ili bi možda želio da se Hrvatska vojska razoruža, nemam pojma, ili bi možda želio da hrvatski ministar ne bude sa svojom vojskom na terenu u radnoj odori kao ministar sa zastavom. To ne mogu razumjeti, ali mogu poručiti da će Hrvatska vojska vježbati da bude uvijek spremna, sposobna, uvježbana i to je moja zadaća i odgovornost – rekao je Krstičević u Benkovcu.

MORH je danas na konferenciji za medije otkrio da je vojna vježba stajala 8.075.000 kuna. Krstičević, koji nije nazočio toj konferenciji, rekao je da je namjeravao s tim podacima izaći nakon desetak dana, nakon završetka raščlambe.

– Međutim, zbog raznih spekulacija koje su se pojavili danas su u Ministarstvu obrane RH predstavljeni troškovi vježbe jer porezni obveznici imaju pravo znati, i koliko smo potrošili streljiva, to smo isto predstavili. Rad je transparentan, rad je u funkciji jačanja Hrvatske vojske i poručujem gospodinu Marasu da ćemo to i dalje raditi – rekao je Maras.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Peđa Mišić: ‘Ubiješ, siluješ, zakolješ, e to je mirna reintegracija’

Objavljeno

na

Objavio

U zemlji gdje zločinac sudi žrtvi, silovatelj silovanoj, koljač zaklanom, izabran od naroda sudi narodu.

Ne to nije ta zemlja
Ne to nije Domovina
Udomljujemo pse, humano je to

Ljudi hranu traze u kontejnerima.
Ja se toga odričem

Neću, ne želim biti dio toga.
Nekog iz revolta pogodiš limunom
Policija, premijer svi na nogama

Ubiješ, siluješ, zakolješ e to je mirna reintegracija.
Znam da će me sad mnogi popljuvati
Ali plaćam, to je cijena

Pitam se, tko će ovaj narod povesti u konačno rješenje .
Koliko i što moramo učiniti da ugledamo svjetlo u tunelu.

Kad ćemo shvatiti da su nam preobučeni komunisti i njihova djeca stvorili malu jugoslaviju.
Hdz Sdp i što bi Tito reko domaći izdajnici na čelu Lijepe naše.
Neću više biti ni pristojan niti fin

Gorit će te u paklu
Narode vrijeme je da se krene
Ako me ne bude neko vrijeme
Na policiji dajem iskaz

Umalo zaboravih. pm. svima koji u nju dirate

Predrag Peđa Mišić

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori

Komentari