Connect with us

Komentar

Hrvatski suverenisti: Ni na tridesetu obljetnicu stradanja Vukovara Milorad Pupovac Vukovarcima ne da mira

Objavljeno

-

Predsjednik Hrvatskih suverenista u Facebook objavi prokomentirao je današnje aktivnosti predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca povodom stradanja Vukovara.

“Milorad Pupovac, vrhunski manipulator koji pod krinkom žaljenja za “žrtvama rata” u Vukovaru, po tko zna koji put pokušava izjednačiti hrvatsku žrtvu i srpskog agresora.”

“U gradu najveće hrvatske žrtve, u kojem je čak 2717 osoba izgubilo svoje živote u velikosrpkoj agresiji, predsjednik SDSS-a Pupovac baca isti dan vijenac u Dunav za ubijene ‘srpske civile’, koji su bili prvenstveno kolovođe velikosrpske pobune u proljeće 1991. g. u Vukovaru, a potom se klanja žrtvama Ovčare. Koliko cinizma u samo jednom danu.
Žalosno i sramotno”, istaknuo je Marijan Pavliček.

“Posebice nas Vukovarce vrijeđa njegova današnja izjava: “Moj je san da ovaj grad ne bude podijeljen ni u sjećanju ni u komemoriranju. Ovo što radim ima cilj da ta podjela prestane””

“Upravo ovakvim ponašanjem, komemoriranjem i žrtve i agresora, taj isti Pupovac dijeli nas koji živimo u Vukovaru 365 dana u godini”, zaključio je Marijan Pavliček.”

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari