Connect with us

Komentar

HSP AS: Građani pokazali crveni karton nesposobnoj Milanovićevoj Vladi

Objavljeno

on

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević (HSP AS), jedna od stranaka okupljenih u Domoljubnoj koaliciji, ocijenila je da su hrvatski građani pokazali crveni karton dosadašnjoj nesposobnoj Vladi Zorana Milanovića ustvrdivši da Domoljubna Vlada i pravaško okupljanje nemaju alternative.

[ad id=”68099″]

“Nakon povijesnih parlamentarnih izbora i neslužbenih rezultata, neke činjenice su nepobitne. Hrvatski građani pokazali su crveni karton dosadašnjoj nesposobnoj Vladi Zorana Milanovića te, kao relativnom pobjedniku, svojim glasovima dali potporu pobjedničkoj Domoljubnoj koaliciji i na taj način ovlastili Tomislava Karamarka kao budućeg mandatara da preuzme odgovornost sastavljanja nove Vlade”, stoji u priopćenju HSP AS.

Zahvaljujući biračima na povjerenju, HSP AS dao je punu potporu Tomislavu Karamarku u sastavljanju Vlade pri čemu očekuju da će glavna mjerila biti stručnost i sposobnost.

“Takva Vlada, u kojoj će participirati i stručnjaci HSP AS kao i nastavak svepravaškog okupljanja pod okriljem našeg političkog projekta ‘Pravaški kišobran’, nemaju alternative”, poručuju iz te stranke.

Pozivaju sve zavedene istinske pravaše, domoljube i starčevićance “kojima je ovaj jedini izvorno hrvatski politički svjetonazor pri srcu” da im se pridruže.

Iz HSP AS ocjenjuju da je, osvajanjem Kluba zastupnika u Hrvatskom saboru, ta stranka učinila povijesni pomak u dugoj pravaškoj povijesti te nakon osam godina pravaši ponovo imaju Klub zastupnika u tom najvišem predstavničkom tijelu Hrvata.

Saborske mandate u ime HSP AS na listi Domoljubne koalicije osvojili su predsjednik stranke Ivan Tepeš u IV. izbornoj jedinici, glavni tajnik stranke Pero Ćorić u V. izbornoj jedinici te dopredsjednik stranke prim. dr. Ivan Kirin u VIII. izbornoj jedinici.

“Posebno raduje osvajanje mandata u VIII. izbornoj jedinici, takozvanoj ‘crvenoj utvrdi’ putem preferencijalnih glasova našeg kandidata”, ističu u priopćenju iz HSP AS.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR