Pratite nas

Reagiranja

HSS Imotske krajine: Nećemo valjda podržati komuniste, glasamo za Kujundžića!

Objavljeno

na

HSS s područja Imotske krajine na parlamentarnim izborima 11.9.2016. podržat će dr. Milana Kujundžića (HDZ), te će mu dati svoje glasove.

Odlučili su to predstavnici Gradske i Općinskih organizacija s područja Imotske krajine na sastanku održanom u utorak.

Ne želimo podržati odluke Glavnog odbora koje su suludi plod jedne bezobzirne trgovine Beljaka i Milanovića.

Želja nam je spasiti HSS, a to je moguće jedino porazom Narodne Koalicije.

Ono što nije uspio Tito sa Subašićem u Narodnom frontom, neće ni Beljak sa Milanovićem u Narodnoj koaliciji, jer HSS-a sa svojih 112 godina ne zaslužuje ovakvu političku sramotu, i zato kao predsjednik ŽO HSS-a Splitsko-dalmatinske županije pozivam sve članove i simpatizere HSS-a da slijede put Imotskih HSS-ovaca i tako izvuku našu stranku iz crvenog blata, poručio je Momir Karin.

Pa nećemo valjda podržati komuniste, ili kandidata u 10. izbornoj jedinici koji je pao tako nisko da svojim političkim suparnicima na jedan primitivan i nečovječan način spominje obitelj, e to nije HSS-ovski, iza takvih ne možemo niti želimo stati.

Priopćenje su potpisali:

Gradska organizacija HSS-a Grada Imotskog
Općinska organizacija HSS-a Općine Podbablje
Općinska organizacija HSS-a Općine Runović
Općinska organizacija HSS-a Općine Zagvozd
Općinska organizacija HSS-a Općine Zmijavci
Općinska organizacija HSS-a Općine Lovreć
Općinska organizacija HSS-a Općine Proložac

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

BiH

POTPIŠITE peticiju protiv progona Hrvata u BiH!

Objavljeno

na

Objavio

PETICIJA HRVATA U BIH PROTIV PROGONA I DISKRIMINACIJE

kojom zahtijevamo:

Pravedno suđenje za kaznena djela ratnoga zločina svim optuženima po istom zakonu (i istim pravnim kvalifikacijama), tj. zakonu koji je vrijedio u trenutku počinjenja djela

  1.     .

Reviziju sudskih presuda hrvatskim braniteljima s političkim kvalifikacijama (u skladu s točkom 1)

  1.     .

Procesuiranje svih ratnih zločina počinjenih nad Hrvatima u BiH.

Donošenje izbornoga zakona koji će jamčiti izbor legitimnih predstavnika naroda (i formiranje vlasti iz naroda za narod).

Napomena: Na području Bosne i Hercegovine je organizirano potpisivanje peticije na papiru, stoga molimo sve koji su u mogućnosti da peticiju potpišu kod naših povjerenika na terenu, a svi ostali, diljem svijeta, koji niste u mogućnosti svoj potpis staviti na papir učinite to potpisom na ovoj on-line peticiji. Hvala na potpori.

 

facebook komentari

Nastavi čitati

Reagiranja

Četvrta gardijska brigada o Pilselu: ‘Nitko od naših pripadnika ga ne poznaje s ratišta jer nije sudjelovao u borbenim akcijama’

Objavljeno

na

Objavio

Branitelji iz Četvrte gardijske brigade priopćili su svoj stav o gostovanju novinara i kolumnista Drage Pilsela u HRT-ovoj emisiji Otvoreno.

Prenosimo ga u cijelosti:

“Radi potpunog i pravilnog informiranja javnosti uzimamo si slobodu pojasniti neke pojedinosti o sudjelovanju Drage Pilsela u 4. gardijskoj brigadi. Naime, gospodin Pilsel je u emisiji Otvoreno emitiranoj 11. prosinca 2017. godine iznio podatak da su on i poginuli brat bili pripadnici 4. gardijske brigade, što je nesporno.

Doista poginuli brat Andres Pilsel bio je veliki ratnik u 4. gardijskoj brigadi te je časno prošao sve terene do trenutka nestanka u borbenoj akciji, dok je Drago Pilsel evidentiran u 4. gardijskoj brigadi u period od 11.11.1992. do 28.02.1992. kao prevoditelj za španjolski jezik u Splitu. Dotičnog nitko od pripadnika 4. gardijske brigade ne poznaje s ratišta jer isti nikada s postrojbom nije bio na terenu niti je sudjelovao u borbenim akcijama.

Kao Udruga veterana 4. gardijske brigade neshvatljivo nam je da pojedinci imaju za pravo poistovjetiti se s istinskim ratnicima koji su zaista sudjelovali u obrani Republike Hrvatske.”

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari