Connect with us

Šport

Huligan koji je radio nerede na Euru do kraja života ne smije na utakmice!

Objavljeno

on

Jedan od pripadnika zadarske Torcide, 23-godišnji M.M., osuđen je zbog huliganstva na stadionu Geoffroy Guichard tijekom Eura u francuskom St-Etienneu 17. lipnja 2016.

On više nikada neće moći odlaziti na utakmice hrvatske reprezentacije, kao ni na utakmice HNL-a. M.M. se ne smije približiti mjestu odigravanja utakmice, mora biti na razdaljini od najmanje 500 metara. Takvu je odluku donio Županijski sud u Splitu, piše Večernji list

Podsjetimo, skupina mladića napravila je nerede tijekom utakmice Hrvatska – češka na Europskom prvenstvu kada je bakljama izazvala prekid susreta. Dio njih, kao i ovaj osuđeni mladić, naknadno je identificiran, otkrile su ga snimke nadzornih kamera.

Iako desetomjesečna zatvorska kazna na koju je zbog nereda na francuskom stadionu osuđen na Općinskom sudu u Zadru 12. listopada 2016. nije postala pravomoćna, mladić je u zatvor u Zadru poslan prije pravomoćnosti presude – temeljem pravomoćnog rješenja Općinskog suda u Zadru od 11. studenoga 2016.

Tek nakon ove odluke splitskog suda o mjerama opreza, Županijski sud u Zadru obustavio je izdržavanje kazne zatvora na koju je 23-godišnjak osuđen zbog kaznenog djela počinjenog iz mržnje prema većem broju osoba uz uporabu oružja.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari