Connect with us

Reagiranja

Husein Kavazović: To je neoprostiv grijeh i moralni sunovrat

Objavljeno

on

Poglavar Islamske zajednice u BiH Husein Kavazović napade u Bruxellesu ocijenio je u utorak neoprostivim grijehom i moralnim sunovratom.

[ad id=”93788″]

Najviši bosanskohercegovački dužnosnici u utorak su iskazali žaljenje i upoutili izraze sućuti i potpore belgijskim vlastima i narodu nakon terorističkih napada u Bruxellesu, a osudama se pridružio i poglavar Islamske zajednice u BiH Husein Kavazović. U brzojavu veleposlaniku Belgije u BiH Willemu van De Voordeu poglavar bosanskohercegovačkih muslimana napade u Bruxellesu je nazvao “moralnim sunovratom” i neoprostivim grijehom.

“Duboko me je potresla vijest o terorističkom napadu koji se danas dogodio u Bruxellesu i u kojemu je ubijeno i ranjeno mnogo nedužnih ljudi”, stoji u poruci reisa Kavazovića.

Dodao je kako taj teroristički čin predstavlja “težak moralni sunovrat i veliki grijeh koji se ne može ničim opravdati”.

“Ubojstvo jednog nevinog čovjeka je napad na cijelo čovječanstvo. Najoštrije osuđujemo svaki teroristički napad. Islamska zajednica u BiH, kao i ja osobno, duboko suosjećamo sa tragedijom koja je pogodila prijateljski belgijski narod i Kraljevinu Belgiju”, stoji u Kavazovićevu brzojavu kako ga je objavio njego ured.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR