Connect with us

Politika

HVIDR-a dala snažnu podršku Kolindi Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima

Objavljeno

-

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svojoj borbi za reizbor na mjestu predsjednice je dobila važnu podršku od najveće braniteljske udruge u Republici Hrvatskoj – HVIDR-e. 

“Temeljem Odluka Predsjedništva i Glavnog odbora HVIDR-a RH od 19. prosinca 2019. slijedom kontinuiranih zahtjeva hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata, povodom nadolazećih predsjedničkih izbora, ovim putem dajemo punu podršku gospođi Kolindi Grabar-Kitarović u njenom reizboru na časnu dužnost Predsjednice Republike Hrvatske.

Smatramo da je aktualna predsjednica u svom dosadašnjem mandatu ispunila svoja predizborna obećanja dana hrvatskim braniteljima, budući da je vratila hrvatskom narodu nacionalni ponos i ugled u svijetu, te je sustavno radila na zaštiti digniteta i prava hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, kao i promicanju vrijednosti Domovinskog rata.

Slijedom navedenog, pozivamo naše članove da na predstojećim predsjedničkim izborima daju svoj glas g-đi Kolindi Grabar-Kitarović u cilju nastavka daljnje uspješne suradnje na skrbi o pravima i dostojanstvu hrvatskih ratnih vojnih invalida i članova njihovih obitelji”.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari