Connect with us

Komentar

I opet bi oni…

Objavljeno

-

Zlo je zlo! Zločin je zločin ma tko ga počinio! U ratu se događaju zločini koji ne zastarjevaju, tako da počinitelj kada se utvrdi može odgovarati.

Međutim za zločine koje su počinili Titoisti nikada nitko nije odgovarao. I ne samo da nije nitko odgovarao, nego su bili svjesni da čine zločin, pa su žrtve sakrili duboko u rudnike i još zabetonirali u više pregrada i slojeva,da se nikada ne sazna istina o počinjenim zločinima! Gradili su na zločinu takozvano ‘humano društvo’ i pomno krili svoje zločine!
Ako je netko i pokušao reći istinu i taj je zauvijek zašutio! Krilo se dugih 70 godina !!!

I sada kada je zločinački karakter te tvorevine izgrađene na zločinu nazvane Jugoslavija u punom opsegu izašao na svjetlo dana iz dubina rudnika, još ga ne priznaju!

Još nalaze opravdanja i još inzistiraju da ime kreatora tih zločina nose trgovi i ulice naših gradova! I još uvijek je taj zločinac “drug Tito “njihov idol  i uporište njihove politike.

Dakle tko god nije za ukidanje svih simbola jednog takvog totalitarističkog sistema i njegova idejnog tvorca, taj podržava zlo i zločine! A najgore i najstravičnije je to da bi velika većina njih to ponovno učinila!!!

Zbog čega?
Za koga?
To samo oni znaju i razumiju!

Lili Benčik

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas