Pratite nas

Komentar

Igor Peternel: Anu Karamarko pretvaraju u državnog neprijatelja kako bi ugrabili vlast

Objavljeno

na

Potpredsjednik HHO-a Igor Peternel osvrnuo se na ‘hajku’ koja se digla oko poslovanja supruge potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka.

[ad id=”93788″]

“Index i 24 sata donose ‘opaku’ priču: tvrtka Ane Šarić radila je za Gavrilovića, a koji nešto potražuje od Hrvatske. Pa što? Pitanje je tko uopće ne potražuje nesto od ove sulude države? Zar je zabranjeno raditi? I to za hrvatskog poduzetnika! Otkud Zeliću iz GONG-a obraz i pravo da prejudicira? Koga je sve zastupao kao odvjetnik Orsat Miljenić prije ulaska u Vladu? Koga je sve njegov ured zastupao u vrijeme Orsatovog ministrovanja? Gdje je tada bio GONG?

Smiju li djeca roditelja koji obavljaju javne funkcije položiti ispit na faksu ili dobiti peticu u školi? Ovo sto se trenutno događa je linč nad jednom ženom koja radi svoj posao, a politički protivnici njenog muža je organizirano i besramno koriste, pretvarajući je u državnog neprijatelja, samo kako bi ugrabili vlast! I to treba javno reći”, napisao je Peternel na svom Facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Don Damir Stojić: Najmračniji krugovi pakla su rezervirani za one koji u vremenima moralne krize ostanu neutralni i suzdržani

Objavljeno

na

Objavio

“Najmračniji krugovi pakla su rezervirani za one koji u vremenima moralne krize ostanu neutralni i suzdržani.” (Dante Alighieri)

Dragi prijatelji,
pozivamo Vas da nam se u što većem broju pridružite na provjedu, 24. ožujka 2018. u 11:00 sati na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu – kojim ćemo poručiti da se protivimo ratifikaciji Istanbulske konvencije!

Mi s Jaruna okupljamo se do 10:00 sati ispred crkve sv. Mati Slobode na Jarunu, nakon čega zajedno krećemo prema tramvajskoj stanici, gdje ćemo se susresti s prijateljima iz župe Marije pomoćnice i svi zajedno krenuti put Trga žrtava fašizma.

Radujemo se skorom susretu!
Vidimo se uskoro! +Bb

 

Bujanec: ZA HRVATSKU I NAŠE VRIJEDNOSTI – PROTIV ISTANBULSKE KONVENCIJE!

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Hasanbegović: Sve što je zamislio gospodin Plenković, to će i provesti

Objavljeno

na

Objavio

Saborski zastupnik Neovisnih za Hrvatsku Zlatko Hasanbegović u četvrtak je, nakon što je Vlada usvojila Zakon o ratifikaciji Istanbulske konvencije, istaknuo da će premijer Andrej Plenković sve što je zamislio i provesti, uz potporu svojih pouzdanih partnera, pri čemu se taj bazen sada širi i prema prirodnom partneru – a to je SDP.

“Sve što je zamislio gospodin Plenković to će i provesti uz potporu svojih pouzdanih partnera, dakle ne samo Kluba HDZ-a, gospodina Tomislava Sauche i Milorada Pupovca, već se taj bazen sada širi i prema prirodnom partneru – a to je SDP”, izjavio je u stanci sjednice Gradske skupštine saborski zastupnik i zastupnik u Skupštini Zlatko Hasanbegović.

A na pitanje kakva je situacija sa tripartitnom koalicijom u zagrebačkoj Gradskoj skupštine jer je njegova stranka bila nezadovoljna i čak najavila mogućnost izlaska iz koalicije sa strankom Milana Bandića i HDZ-om, Hasanbegović je rekao: “Odnosi se razvijaju, dijalektički”.

Predsjednik Kluba gradskih zastupnika “Neovisni za Hrvatsku” Tomislav Jonjić nedavno je najavio mogući izlazak iz tripartitne koalicije zbog toga što, kako je rekao, gradonačelnik Milan Bandić ne poštuje dogovore, samovoljno se ponaša i ne razgovara s koalicijskim partnerima.

Bandić je pak poručio u četvrtak uoči sjednice Gradske skupštine da nema nikakvih problema s koalicijskim partnerima.

(Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati