Pratite nas

Komentar

Ilija Vincetić: Prostora za uzmak više nema!!

Objavljeno

na

[testimonial image=”https://kamenjar.com/wp-content/uploads/2016/05/ilija.jpg” name=”Ilija Vincetić” background=”#” color=”#” border=”#” img_border=”#” name_color=”#” title_color=”#”]No, vrijeme je reći: “Dotjerali ste cara do duvara”!! Prostora za uzmak više nema!![/testimonial]

HND Saše Lekovića  se otvoreno pridružio SPC-u i SNV-u u provođenju projekta velikosrpskih interesa u Republici Hrvatskoj. Iako drugim sredstvima, projekt se provodi. Najvećom žestinom. Zato treba imati na umu:

Bis peccare in bello non licet” – U ratu se ne smije dva puta pogriješiti.

A Hrvati u “ratu” s protuhrvatskim medijima jednom već jesu. Danas ubiremo gorke plodove te PRVE pogreške “ranih devedesetiha”!!? Kakve će plodove ubirati naši potomci zbog našeg današnjeg sljepila??! Odgovorni ljudi, ubrojivi državljani s pravom glasa, morali bi, (kao minimum) razmisliti o tome. Na djelu je “balvanizacija Hrvatske”, samo u području medija i “kulture”!!

 “Bona consuetudo excutere debet quod male instruxit”–  Dobra navika (uvijek) treba (mora) odbaciti ono što je loša stvorila.

   Drugim riječima, Hrvatska ne može iskoračiti iz ove spirale propadanja sve dok se ne odrekne, ODBACI teret prošlosti. Naslijeđe komunizma!!

[ad id=”93788″]

 LUSTRACIJA je jedini lijek!!

  Republika Hrvatska MORA podvući crtu i definirati sigurnosnu politiku na crti nulte tolerancije prema protudržavnim činidbama. Naravno, sredstvima i metodama primjerenim demokraciji zapadnog tipa. Dok  mi jalovo lamentiramo o tome, naslijeđe komunizma nas sve više opterećuje. Uz snage koji ga žele revitalizirati i pogibelj koja dolazi od hegemonističkih težnji susjednog naroda u kulturi, politici, području vjere u kombinaciji s teritorijalnim pretenzijama državne politike tog istog naroda, uz institucije poput Srpskog Narodnog Vijeća i Srpske Pravoslavne Crkve kao instrumentima te agresivne politike susjednog naroda i države, koje javno, neometano protuhrvatski djeluju u Republici Hrvatskoj.

  Ovoga puta ne u ulozi “pete kolone”, nego predvodnice i prethodnice te agresivne politike, koja mijenja samo metode i sredstva, dok ciljevi ostaju isti. Snage su “presložene”. Ulogu “pete kolone” otvoreno je, uz masu “aktivističkih” buljuka, (koji se ukrupnjavaju) preuzeo HND!!

 Ima li to izravne veze sa Sašom Lekovićem i Slavicom Lukić na čelu udruge, pitanje je za ozbiljnu OBJEKTIVNU rapravu, oslobođenu strasti i bez utjecaja činjenice o njihovoj etničkoj pripadnosti, (same po sebi).

   No, vrijeme je reći:

-“Dotjerali ste cara do duvara”!!

  Prostora za uzmak više nema!!

Ilija Vincetić/Hrvatsko nebo/Kamenjar

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Glasnović: Bez 4 zborna područja HVO-a mi danas ne bi imali niti Hrvatsku državu niti Federaciju

Objavljeno

na

Objavio

Hrvatska i BiH. Jedinstveno ratište. Hrvatske snage-HV, HVO. Šta tu ne razumiju agitpropovci na partijskim portalima.

 

Glasnović: Zašto je Marksizam koji potiče iz Sotonizma jugozomboidima tako drag?

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Davor Ivo Stier: Pavelićev antikomunizam i Titov antifašizam jesu dio naše povijesti, ali ne smiju biti dio hrvatske sadašnjosti i budućnosti

Objavljeno

na

Objavio

Saborski zastupnik i mogući kandidat za novog predsjednika HDZ-a, Davor Ivo Stier, oglasio se povodom Dan sjećanja na žrtve svih totalitnih režima, te upozorio kako svaki istinski demokrat mora odbaciti totalitarnu ideologiju i propagandu, kako Pavelićevog antikomunizma tako i Titovog antifašizma

-Danas je Dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih režima. Europski parlament je izabrao ovaj datum, 23. kolovoza, kao podsjetnik na pakt koji su nacisti i komunisti sklopili prije 80 godina. Iako se ta činjenica rijetko ističe u javnosti, na početku Drugog svjetskog rata, od 1939. do 1941., nacisti i komunisti su imali pakt o nenapadanju.

Nacisti su pakt prekršili 22. lipnja 1941. napadom na Sovjetski savez i tek tada je ovdašnja Komunistička partija započela borbu protiv nacizma, fašizma i Pavelićevog režima, stoji u objavi Davora Ive Stiera na njegovoj službenoj Facebook stranici.

Podsjetio je i na aktivnosti kršćanskih antifašista, pogotovo onih u Istri.

-Puno prije komunista, hrvatski kršćanski antifašisti suprotstavljali su se fašistima u Istri. Među njima Antun Milovan, otac biskupa Ivana i bliski suradnik mons. Bože Milanovića, a kojega su komunisti ubili 1945. Danas se prisjećamo Antuna Milovana, blaženog Miroslava Bulešića, kao i svih nevinih žrtava fašizma i komunizma. Njihova žrtva svjedoči o istinskoj ljubavi prema slobodi, o kršćanskom i demokratskom suprotstavljanju svakom totalitarnom režimu i ideologiji. Totalitarizam se ne može opravdati pukim suprostavljanjem drugom totalitarizmu, bez iskrenog zalaganja za slobodu i demokraciju, podsjeća Stier.

Na koncu upozorava kako će svaki istinski demokrat odbaciti totalitarnu ideologiju i propagandu, kako Pavelićevog antikomunizma tako i Titovog antifašizma.

-Zato će svaki istinski demokrat odbaciti totalitarnu ideologiju i propagandu, kako Pavelićevog antikomunizma tako i Titovog antifašizma. Iako međusobno suprotstavljeni, ti su diktatori i njihovi režimi bili negacija slobode. Oni jesu dio naše povijesti, ali ne smiju biti dio hrvatske sadašnjosti i budućnosti. Jer je suverena i demokratska Republika Hrvatska stvorena na temelju volje hrvatskog naroda za slobodom i pobjedom hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu, zaključuje Stier.

R.H.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari