Connect with us

Ima li neka zemlja osim Hrvatske koja je agresorima obnavljala kuće, a oni je ne mogu smisliti?

Objavljeno

-

U nedjelju će se u Vukovaru održati prijevremeni izbori za gradonačelnika i članove Gradskog vijeća. Mnogi se boje da veliki broj Srba koji ne žive u ovome gradu, a tamo imaju tek adresu stanovanja, ponovno će doći samo radi glasovanja u autobusima i na traktorima, (kao što su svojedobno bježali iz Knina, ali ne samo i iz njega).[su_spacer]

vukovar izboriImamo dojam da će ipak biti tako.

Srpski čelnici (čitaj:četnici) Pupovac i Stanimirović su već rezervirali dovoljno vozila, i ništa ne prepuštaju slučaju. Vukovarski branitelji kažu kako će i video kamerama snimati dolazak bivših četnika. Međutim, oni koji su trenutačno na vlasti odgovorit će – sve je to po zakonu. Raznim milanovićima i drugima itekako odgovara da ne pobjedi desna opcija, već radikalna lijeva, ona koja je na žalost ratovala protiv Hrvatske. Toga nema nigdje na svijetu.

Tko živi, a tko ne živi u Vukovaru vidi se i “iz aviona”. Dovoljno je  prošetati ulicama ovoga grada i vidjet ćete obiteljske kuće u kojima su tjednima, mjesecima, pa i godinama spuštene rolete. U njima ne živi nitko. Ali, nije ni to najstrašnije. Strašnije od toga je činjenica da je Hrvatska, sa financijskim sredstvima svojih građana, koji su se borili i izborili za slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu, u borbi baš protiv tih i takvih, obnovila sve te kuće, koje su prazne ili koje su na prodaju, ili su već kao obnovljene – prodane.

Ima li neka zemlja u svijetu, osim Hrvatske, koja je agresorima obnavljala kuće, plaćala im odštetu, nije ih sudila za ratne i ine zločine? Na koji su način takvi ljudi sve to vratili Hrvatskoj? I sami vidite. Mržnjom koja je većim dijelom u njih i dalje duboko usađena. Prošećite do Borava Sela, i sve će vam biti jasno. Hrvatska Vlada, ali i policija, pred takvim stvarima zatvara oči. Ništa ne vide i ne čuju. Najvažnije je da ne pobjedi stranka koja je, zajedno s braniteljima i hrvatskim narodom, ostvarila hrvatsku državu.

Što će bivšim četnicima Vukovar ako ne vole ovaj grad i ako ne žive u njemu?

Stoga, i ovom prigodom dajemo podršku Hrvatima u Vukovaru pred nedjeljne izbore.

Hrvatska mora pobijediti!

Mladen Pavković

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas