Connect with us

Analiza

IMAMO PRORAČUN RH 2017.

Objavljeno

on

Imamo ga!

Najvažniji Dokument s kojim p(r)olazi sve! Početna polazna točka početka djelovanja svake Vlade RH!

Najbolji Proračun RH od postanka RH je usvojen!

Proračun RH za 2017., nakon maratonske rasprave  i odbijenih 132 Amandmana, usvojen je sa 86 glasova „ZA“!

Neki se danas raduju, neki su skeptični, neki apsolutno protiv, ali po svim makroekonomskim pokazateljima kao i po brojčanim pokazateljima proteklog razdoblja koji su samo nastavak prošlog Proračuna RH, sa sigurnošću  možemo tvrditi da je ovo najbolji Proračun RH koji smo mogli i zamisliti i nastavak temeljnih odrednica koje su bile zacrtane i u prošlom Proračunu iz ožujka 2016., a to su između ostalog i nastavak racionalnog i racionalnijeg upravljanja Državom s naglaskom na Javni dug RH.

Točno je da 2017. godina donosi mnoga „iskušenja“, te da je u gospodarskom smislu riječi, 2017. godina, tzv. „ratna godina“ iz koje će RH sigurno izići kao pobjednik unatoč „dežurnim pesimistima i kritičarima“.

Tužno je što pojedini tzv. „mainstream“ mediji svojim naslovima omalovažavaju najvažniji Dokument RH, nazivajući ga čak i „Plenkovićev proračun“ i slično jer to nije ni „Plenkovićev“ ni  „Marićev“, ni bilo čiji, već naš, Hrvatski i najbolji od osnutka RH.

No to govori o njima, a ne o Proračunu RH  za 2017. godinu jer mnogima sigurno nije drago da je ovo , kako god okrenemo, najbolji Proračun RH i to već drugi put za redom na koji nema prigovora ni „VELIKA TROJKA“, (EK, ECB, MMF).

Naravno da nije savršen, niti takav postoji u bilo kojoj zemlji svijeta, ali je naš, hrvatski i za Hrvatsku!

Hrvatska ide dalje unatoč i usprkos!

Milivoj Lokas/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari