Tonski zapis s jučerašnjeg “unitarističkog bala vampira” u Mostaru

16

Imamo tonski zapis s jučerašnjeg unitarističkog bala vampira u Mostaru, upravo se analizira, pa ćemo o svim lažima koje su tamo iznesene sastaviti jednu bilješku.

Zanimljivo je da je zadnji govornik bio Stjepan Mesić, pozdravljen burnim ovacijama nazočnog sitnozublja, a koji se nije baš previše doticao teme, samo je ponovio već sto puta ponovljene laži, ali i dodao dvije zanimljive opaske.

Prvo je odmah skrenuo na “druga tita” i u svezi s tim aktualne političke događaje u Hrvatskoj, gdje ga očito smeta proces kojim se Hrvati i Hrvatska rješavaju totalitarno-boljševičkog naslijeđa, pa je nahvalio tog bravara klasičnim floskulama tipa “da nije bilo tita ne bi bilo ni Hrvatske”, ali ono što je zanimljivo, naglasio je, i to istaknuo kao pravedno i pošteno, to što je, kako reče “tito izgradio jugoslaviju kao federalnu državu, ne kao unitarnu!”.

I zamislite sad koji je to ršum u njegovoj glavi, kakva pomutnja, kakav neuredan tijek misli gdje sam sebi upada u usta. Ovdje hvali tita da je napravio državu (komunističku jugoslaviju) koja nije bila unitarna nego federalna, a u isto vrijeme se u drugoj državi (Bosni i Hercegovini) zalaže za unitarni, naspram federalnog/konfederalnog ustroja!!??

Isto tako, na samom kraju svog izlaganja, Mesić je pohvalio feralovce i feral, zažalio što se feral ugasio, spomenuo kako većina tih bivših feralovih “novinara” sad radi u Pupavčevim srpskim novostima, te rekao: “Kad ja želim znati što se stvarno događa u Hrvatskoj, kupim Novosti”.  Pametnom dosta”.

Cijela bilješka ovdje:

Razbijanje laži s predstavljanja brošure “Stenogrami o podjeli Bosne”, održanog 1. srpnja 2017. u Mostaru

 

facebook komentari

 • Tyrex Rex

  Mesic je preteća svih redikula.Mesić se savršeno uklapa u bulumentu rashodovanih politikanata i/ili
  kriminalaca okupljenih danas oko
  SDP-a.Njemu je svaka politička platforma koja ga može održati u životu dovoljno dobra.On jest redikul i to vrlo štetan jer nema ni ideologiju ni stav nego koristi različite političke platforme za svoj probitak.

  Gdje je nestao ček?To bi trebao biti naslov njegove biografije…

  _

 • Marinko Nizic

  Ne daj boze da ga se sretne negdje po nocu na samo…uuuuh…koja bi samaranja bila

 • prepri43

  Drugovi borci da li ćemo skinut sve slike i nazive trgova i ulica tog zločinca ?
  https://uploads.disquscdn.com/images/2659d2add91f7a2636a429f0e5a3e9933a69e4a0c33973bf6583b8e222b9648c.gif

 • Ovom izdajici, lopovu i lažovu mesiću treba zabraniti javno istupati bilo gdje. Njega treba poslati u slastičarnu da kao mala djeca razabire bonbone, kojeg hoće a kojeg neće. Osim tog trebao bi on i svi njegovi DERNEKAŠI pročitati sadržaj ovog linka i vidjeti kako se je borilo da se Hrvatska oslobodi Beograda i tuđinskog tutorstva i kako se je stvarala Hrvatima njihova HRVATSKA DRŽAVA, a ne u ime iste: IZDAVATI, LAGATI I KRASTI. To su temeljna načela Mesićeva života.

  NEPOZNATA STRANA JANKA PUSTE I TKO JE BIO POBOČNIK LASLO?
  https://hrvatskoobrambenostivo.com/nepoznata-strana…/

 • Istina
 • prepri43

  Slušam ovo preseravanje i nikako da dočekam da drago kaže gdje je tuđmanov dio od te podjele Bosne koju je on “dijelio”?! Koliko se tog ološa okupilo na ovom kupu?!
  https://uploads.disquscdn.com/images/3aa73417a9e04a6869fa5d5ae30d67e15540fecb333f8c6a1b1c678ac4eb16d5.gif

 • Omnes Omnibus

  Nadam se da će jednog dana u albumu biti i nova slika s robijaškom kapom.

 • Istina

  I ja bih to želio, ali s obzirom na njegove godine, čisto sumnjam da će on doživjeti da orjunaši odu s vlasti.

 • prepri43

  Ta dikobrazna nakaza spominje porijatelja božidara dimnika koji mu je usput budi rečeno posudio novac (200.000 DM) za neki stan kao prijatelju na ruke. A ta udbaška bratija ima račune na udbaškim bankama širom Europe!(U Trstu LB,Frankfurtu LB) i svijeta – New York LB ! A Dimnik se nalazi na vrlo odgovornom položaju udbe! Čak tri zaduženja! Slika iz knjige B.LAJOVICA S POPISOM SLOVENSKIH UDBAŠA!
  https://uploads.disquscdn.com/images/770bdf158ba6853f7cd2dc91748865ee78476e663c7be3c2e98a53369cda5eec.jpg

 • Zdravko Sondic

  Zbiljam ne shvacam narod koji ga je dva puta birao za predsjednika. Nemojmo kriviti
  njega vec narod koji nema svoju pamet i odredeni stav da stalno lutamo kroz nasu
  tesku proslost i jednom zauvijek budemo svoji na svome.Do dan danas neznamo tko
  je podpomagao njegovu kampanju za predsjednika.Zasto mu dajete medijskog prostora
  jer stime mu vracate pozornost povratka na politicku scenu.Shvatimo jednom da je
  Hrvatska vijecna i zato birajmo iskrene domoljube sa nacelima demokrscana jer to je
  jedini ispravan put za buduce generacije hrvata.

 • Neka slika, ‘oprošteno’ vam je 😉

 • Mnogi nam kažu ili zamjeraju to što smo se osvrnuli na ovo izlaganje, pa ću samo kratko upozoriti, bez obzira na njegovu nebitnost, važno je ipak upozoriti na sve što ova ekipa piše i radi ‘u tajnosti’, jer siju zlo sjeme…

 • prepri43
 • Diana Majhen

  nema mjesta zamjeranju. ne možemo se ponašati poput nojeva, te zabijati glavu u pjesak za sve što nam ne paše i ne svidja nam se. ako je čovjek informiran o onome što neprijatelj radi, onda je i naoružan. informacije su uvijek oružje

 • Bobo Mostarac

  Da Zdravkec, ali ima ih koji to ne žele!
  Nije lako izgubiti prvoboračke pemzije i ostale beneficije, a tek izaći iz otetih stanova i kuća!

 • Istina

  Na žalost za njih nisu glasovali samo oni koji su imali te boračke penostale benificije, nego je za njih glasovao i dobar broj kršćana, katolika, vjernika i to onih koji idu svake nedjelje i blagdana na misu. Ovi “antifašisti” imaju svoje biračko tijelo i plus još kad dobiju glasove od “katolika”, njima je to i više nego dovoljno. Znati tko su oni, reći za sebe da si katolik, dati njima glas, to je za mene grijeh.