Pratite nas

Zanimljivosti

‘Imotski Kinez’ ljubav prema Hrvatskoj ponovno je izrazio pjesmom (VIDEO)

Objavljeno

na

Imotski Kinez na Crvenom jezeru zapjevao “Dajem ti srce zemljo moja“

Sa zastavom u rukama, ovom već svima poznatom imotskom Kinezu danas nisu zasmetali ni snijeg ni jaka bura. Ljubav prema Hrvatskoj ponovno je izrazio pjesmom.

Snimku je objavila popularna facebook stranica Imocki crnjaci.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Zanimljivosti

Čapljinac Vinko Ćemeraš pobjednik trećeg izdanja showa The Voice!

Objavljeno

na

Objavio

isječak/HRT

Finalisti treće sezone showa The Voice Hrvatska bili su Albina Grčić, Bernarda Bobovečki, Filip Rudan i Vinko Ćemeraš. Pobjedu je na kraju odnio Vinko!

Svih četvero finalista imalo je tri nastupa.

Jednim su podsjetili kako je sve počelo, jednu su pjesmu pjevali zajedno sa svojim mentorom, a trećom izvedbom oprostili su se od gledatelja koji su ih podržavali tijekom trajanja emisije The Voice Hrvatska.

Vinko Ćemeraš iz tima Davora Gobca nastupio je četvrti večeras i pjevao je audicijsku pjesmu „Pyro“. Skromni Vinko rekao je kako i ako pobijedi ima i dalje iste ciljeve; svirati na ulici svoje autorske stvari. Prije dueta s mentoricom Filip je pohvalio Vannu i rekao kako se zaštitnički ponašala prema svakom od svojih natjecatelja. Zajedno su otpjevali Vanninu pjesmu „Loš trenutak“. Albina je s Massimom otpjevala njegovu pjesmu „Suze nam stale na put“. Bernarda je s Ivanom Dečakom pjevala pjesmu „Nama se nikud žuri“.

– Naučio sam biti opušteniji i s Gobcem stalno učiš – rekao je Vinko za mentora Gobca. Dok je Gobac rekao kako su zajedno odlično funkcionirali i bez puno priče i posebno ga je dojmilo što je Vinko tako staložen. Zajedeno su pjevali pjesmu „Pinokio“.

Vinko Ćemeraš ujedno je prvi pobjednik The Voicea jer do sada smo imali dvije pobjednice!

Ukupno je osvojio 41,94% glasova.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Zanimljivosti

Hajdučka družina Mijata Tomića primljena u Savez povijesnih postrojbi hrvatske vojske

Objavljeno

na

Objavio

Foto: Branko Matić/mandino-selo.com

Redovita godišnja sjednica Skupštine Saveza povijesnih postrojbi hrvatske vojske (SPPHV) održava se danas u Požegi.

Nakon okupljanje pripadnika povijesnih postrojbi ispred sjedišta Požeško-slavonske županije, kod Spomenika hrvatskim braniteljima, u 10:30 sati položeni su vijenaci i upaljene svijeće, prenosi mandino-selo.com.

Potom je, točno u jedanaest sati započela sjednica na kojoj je u Savez povijesnih postrojbi hrvatske vojske (SPPHV) jednoglasno primljena Hajdučka družina Mijata Tomića iz Tomislavgrada, prva i sve do nedavno jedina hrvatska povijesna postrojba u BiH, koju predstavljaju predsjednik Upravnog odbora Mijo Tokić i harambaša Branko Matić.

Savez štiti i promiče povijesnu, kulturnu i vojničku ostavštinu hrvatskih povijesnih postrojbi i Republike Hrvatske.

Ponosni i sretni zbog uspjeha upućujemo iskrene čestitke našim Hajducima.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari