Connect with us

Događaji

Incident s navijačima na A1, zaustavljen promet

Objavljeno

-

Kod odmorišta Jadova nedaleko od Gospića na autocesti A1 u smjeru Zagreba privremeno je zaustavljen promet zbog incidenta s navijačima, izvijestio je danas HAK.

“Između čvorova Gospić i Gornja Ploča kod odmorišta Jadova u smjeru Zagreba privremeno je zaustavljen promet zbog incidenta s navijačima, a kolona je 9 kilometara”, piše HAK na svojoj stranici.

Osim toga, HAK je izvijestio kako je promet privremeno prekinut i u drugom smjeru zbog incidenta, i to između čvora Perušić i Gospić.

O svemu se oglasila i policija, kazavši da su navijači Hajduka nakon 15 sati na odmorištu Jadova, maskirani kacigama i odjećom izašli iz svojih vozila i zaustavili promet te da je mogući povod za to sukob s navijačima Dinama, koji putuju u Šibenik na utakmicu.

“Policija je poduzela mjere i radnje razdvajanja pravaca kretanja navijača: spriječen sukob navijača, bez postupanja policije, bez uporabe sredstava prisile – izdane naredbe,uspostavljeno odvijanje prometa koji je bio u prekidu do 15:55 h, uz cestu pronađene palice”, priopćila je policija.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari