Incident u Modriči, prekinuta prijateljska utakmica BiH i Srbije

4

Prijateljska nogometna utakmica između juniorskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Srbije u Modriči prekinuta je u 66. minuti, pri rezultatu 0:0.

Kako je Agenciji FENA rečeno iz Nogometnog saveza BiH, prekid je uslijedio zbog nacionalističkih ispada navijača s obilježjima Srbije.

Sudac Elvis Mujić isključio je mladog nogometaša Srbije Milana Gajića nakon čega su krenula skandiranja “Nož, žica, Srebrenica” i Ubij, ubij Turčina”, prenosi Klix.ba.

Drugi susret ove dvije reprezentacije trebao bi biti odigran u četvrtak u Gradačcu.

facebook komentari

 • peppermintt

  eto da mi je netko pričo ja ne bi virovala, ma di će oni tako? cccc ma ovo garant netko izmišlja 😛

  di će poturice udrit jedni na druge :)))

 • peppermintt

  eto da mi je netko pričo ja ne bi virovala, ma di će oni tako? cccc ma ovo garant netko izmišlja 😛

  di će poturice udrit jedni na druge :)))

 • srka

  Nema tu nikakvih “Poturica”…Peppermintce!
  Moze biti samo Bosnjaka koji su prihvatili Islam i Srbi sa druge strane….medju Srbima nazalost ima mnostvo nesretnika koji jos uvijek zive u srednjem stoljecu…u svojim mitoloskim i notornim lazima…te samim ti stete svim normalnim….svatkom prosjecnom Srbinu, neopterecenom nasom ne(slavnom) prosloscu.
  Nazalost na ovakvim tekmama mozes naletjeti samo na umno-poremecene cetnike, koji imaju veze sa sportom i nogometom koliko i ja sa baletom.

  by Srka®

 • peppermintt

  ne može bit baš bošnjaka koji su prihvatili islam, može biti starog krstjanskog naroda bošnjana koji su silom pod osmanlijskim okupatorom za spas žive glave ili materijalne probitke uzeli islam kao vjeru.
  a poturice ili posrbice ti je skroz uobičajen naziv s obzirom na povijesne neraskidive sveze turaka i srblja