Pratite nas

Gluposti

Inicijativa Jelene Veljače ‘spasime’ žica lovu: Igor Peternel im ne da ni lipe

Objavljeno

na

Građanska inicijativa za borbu protiv obiteljskog i rodno uvjetovanog nasilja #spasime, koju je pokrenula glumica Jelena Veljača, sa zakladom za ljudska prava i solidarnost Solidarna predstavila je danas novoosnovani Fond za hitnu pomoć i zaštitu žrtava obiteljskog nasilja. Predstavljanje je na facebooku komentirao Igor Peternel:

Udruga #spasime predstavlja fond koji su osnovali zajedno sa zakladom Solidarna. Nude telefonski broj za donaciju.

E sad… prije nego donirate novac red je podsjetiti vas da su skoro svi osnivači Solidarne (Tomašević, Sandra Bencic, Matula, Sarnavka, Ursa Raukar, ..) danas politički aktivni u stranci Nova ljevica odnosno platformi Možemo, ultralijevoj politicko-aktivističkoj organizaciji dok je sadasnja (nominalna) predsjednica zaklade zaposlena u GONGu.

Uglavnom sve redom krasno društvo koje je ovisno o potrebi ujutro politička stranka, a popodne civilno društvo! Dakle prisvojili su Veljaču da preko nje i njezine medijske vidljivosti uđu u vaše novčanike.

Ja im ne dam ni lipe, a vi razmislite hoćete li. Uostalom zašto bi kad imamo Istanbulsku koja ne promovira rodnu ideologiju već sluzi za osiguravanje financiranja borbe protiv nasilja, komentirao je Igor Peternel na Facebooku

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj

Gluposti

‘Mi dolazimo’ – Petrov nakon završnog govora pao s pozornice

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov nakon završnog govora u stožeru stranke imao je manju nezgodu. Piše N1

Nakon što je završio govor, Petrov je uslijed okretanja s pozornice uspio pasti, što je izazvalo smijeh prisutnih.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Gluposti

Bernardić: Već u rujnu donijet ćemo ‘Lex Cannabis’

Objavljeno

na

Objavio

Bioekonomija nije stvar svjetonazora ili životnog stila. Već u rujnu donijet ćemo Lex Cannabis te pokrenuti bioekonomiju i zeleni razvoj. Konoplja je ključ jer se može koristiti za proizvodnju 75.000 proizvoda u svim industrijama.

Još bitnije, konoplja mora biti dostupna svima kojima pomaže u liječenju teških autoimunih i malignih bolesti. Prvenstveno za osobnu borbu s teškim bolestima, punoljetna će osoba moći za svoje potrebe uzgajati do devet biljaka u cvjetanju.

Ne želimo da ljudi oboljeli od teških bolesti kupuju ilegalne pripravke ili završe na suđenju, objavio je Davor Bernardić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Oglasi

Komentari