Connect with us

Razno

Islamska država objavila ‘vodič’ što raditi sa seksualnim ropkinjama

Objavljeno

-

Militanti Islamske države objavili su pamflet koji njihovim sljedbenicima dijeli savjete kako zarobiti, čuvati i seksualno zlostavljati ropkinje.Priručnik izdan 3.12. pod nazivom “Odjel za zatvorenike i ženske poslove” u detalje objašnjava tko može biti seksualni rob, kada žena treba biti pretučena i pod kojim uvjetima je opravdano silovati djevojke koje nisu ušle u pubertet. Pamflet sadrži 27 savjeta, a izdvajamo neke od njih.

Je li dopušteno seksati se sa ženskom zarobljenicom neposredno nakon što ju uzmemo u posjed?
Ako je ona djevica, on (gospodar) može imati spolni odnos s njom odmah nakon što ju uzme u posjed. Međutim, ako ona nije djevica, njena maternica se prvo mora pročistiti.

Je li dopušteno prodavati žensko roblje?
Dopušteno je kupovati, prodavati ili dati kao dar ženske zarobljenike i robove, jer one su samo objekt koji se može zbrinjavati, sve dok to ne uzrokuje bilo kakvu štetu.

Je li dopušteno imati spolni odnos s robinjom koja nije ušla u pubertet?
Dopušteno je seksati se s robinjom koja nije ušla u pubertet, ako je ona spremna za seks, ali ako ona nije pogodna za seks, onda je dovoljno uživati u njoj bez seksa.

Mogu li se dvije sestre uzeti kao ropkinje?
Dopušteno je imati dvije sestre kao ropkinje, ropkinju i njezinu tetu, ili ropkinju i njezinu ujnu. No, one ne mogu biti zajedno tijekom spolnog odnosa, i tko ima odnos s jednom od njih ne može imati spolni odnos s drugom, zbog općeg konsenzusa.

Kakva je presuda u vezi ropkinje koja bježi od svog gospodara?
Muški ili ženski rob koji bježi od svog gospodara spada među najteže grijehe.

Danas.hr|Independent

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari