Connect with us

Reagiranja

Istanbulska konvencija – HNS-ovka djeluje sumanuto, HDZ godinama obmanjuje birač

Objavljeno

-

Ludilo je zavladalo Hrvatskom. Posijao ga je zadnjih dana predsjednik hrvatske Vlade, koji je iz čista mira nametnuo hitno ratificiranje Istanbulske konvencije.
Plenkovića ovih dana na društvenim mrežama opisuju Matoševim riječima kojima su ne tako davno častili Josipovića:“U šarmantnoj pozi moderni poganac
Najmio ga stranac da nam metne lanac.
Taj klatež, što o lažnoj pravdi blebeće,
On za tuđu korist laže, kleveće.

Ovo mu je partnerica – pogledajte kako HNS-ovka Marija Puh novinare uvjerava da će Istanbulska konvencija biti potpisana – žena djeluje sumanuto:

A ovo su “partnerice” Karamarka i Brkića – Josipa Rimac i Margareta Mađerić, perjanice tadašnjeg HDZ-a  Karamarka i Brkica, ovako su gorljivo zagovarale Istanbulsku konvenciju 2014.:Plenković je svojim postupcima zaronio dublje od dna, poput Matoševa modernog poganca. Karamarko i Brkić sada javno napadaju Plenkovića, i ridaju protiv Istanbulske konvencije.

Vrijeme je da svi shvatimo tko je tko: zašto se Karamarko tada nije pozivao na Kuharica kao danas i bio protiv Istanbulske konvencije kao danas?

Zašto tada Brkić nije predvodio unutarstranačku oporbu protiv Istanbulske konvencije kao što to čini danas?

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-pozivamo-milanku-opacic-da-hitno-pripremi-konvenciju-o-borbi-protiv-nasilja

Ovdje nisu problem SDP i dio HDZ-a. Za njih znamo tko su, poput ostalih zagovornika ovoga zla. Problem su svi članovi HDZ-a koji danas ne ustanu i javno, ako može i organizirano, jasno dignu glas protiv ovoga zla i njegovih zagovornika. Vrijeme je da svi shvatimo tko je tko.

Željko Maršić-Zenga

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas